1. elokuuta 2011

Vihreät villikset

Sain sen toisenkin lahkeen vihdoin valmiiksi näihin jo sairaalassa aloittamiini villavaippahousuihin. Itse asiassa ovat olleet jo valmiina varmaan viikon, tänne en vain ole saanut niitä laitettua. Eilen laitoin ne vasta lanoliiniinkin että päästään käyttämään uusia pöksyjä.
Hitaasti nämä käsityöt nyt valmistuu kun pikkuihminen pitää kiireisenä. Lisäksi pieni rakennusprojekti on ollut päällä niin ylimääräistä aikaa ei juuri ole jäänyt. No käsityötähän se rakentaminen on ja kohta meillä onkin valmiina umpikuisti jota on naputeltu avokuistin paikalle. :-)

Lanka villiksissä Reggae Merinoa. Punainen jämälankaa jemmoista ja vihreä Titityyn alennuksesta ostettu. Kauniita liukuvärjättyjä lankoja molemmat. Aioin ensin tehdä pelkästään vihreät pöksyt mutta kun minulla oli vain yksi kerä (50 g) tuota vihreää, neuloin tehosteeksi punaista hiukan jotta lanka varmasti riittää. Onneksi tein niin sillä lanka riitti juuri ja juuri.
Ohjeena pöksyihin sama kuin näissä eli Atziinan hahtuvavillahousut koossa S. Kiva malli ja nopea neuloa. Taidan vähän varioiden tehdä vielä ainakin yhdet ristiäisiä varten vaaleasta langasta kastemekon alle.

Vyötäröresorissa pujotettuna virkattu sitomisnauha. Kivasti smaragdinvihreät pöksyt oikein korostuu tuosta tehostevärisestä yläreunasta.

Lahkeensuissa samaa punasävyistä tehosteena. Lahkeensuut ovat muuten sopivan napakat näissä pöksyissä. Pienet rimpulajalat peittyy mukavasti lahkeisiin eivätkä juurikaan lörpötä.

Ekaa kertaa pöksyt jalassa. Tässä tosin ihan vain testimielessä kun eivät ole vielä lanoliinissa uineet. pöksyt menevät mukavan korkealle ja peittävät isommankin vaipan. Lahkeensuiden peittävyyskin näkyy sopivasti.

Jo lyhyen kuvauksen aikana meinasi pikku herralta mennä hermot. Saapa nähdä tuleeko tästä tapauksesta yhtä kuvauksellinen kuin isosiskostaan. :-)

Takakuvaa vielä. Mahallaan tykkää vaavikin olla. Pallopylly peittyy mukavasti villisten alle.

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanat villikset ja tietysti uusi omistaja! Tehosteväri on pirteä lisä! :)

  VastaaPoista
 2. Tuo reggae on ihanaa kutoa! Ja on todellakin onnistunut tuo tehosteväri tuossa, ihanasti menee tuo liukuväri. :)

  VastaaPoista
 3. Oh miten suloinen pikkumies ja kauniit pöksyt!

  VastaaPoista
 4. voi kun somat pökät! prinssi on kanssa hurmaava!

  VastaaPoista
 5. somat pikku pökät. ja mikä pieni hurmuri.

  VastaaPoista
 6. Kauniit villikset <3

  Blogissani ARVOTAAN, joten mukaan vaan! Onko sinulla avain onneen?

  Mukavaa viikonloppua toivoopi Pivikki

  VastaaPoista
 7. Bluehost is ultimately one of the best hosting company for any hosting services you require.

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)