27. syyskuuta 2011

Akuuttiin tarpeeseen... niin ja voittaja arvottu!


Heti alkuun julkistan konepohdintaan kommentoineiden joukosta onnekkaan voittajan. Onnettarena toimi Lilli joka valikoi voittajakommentiksi numeron kolme eli pienoisen yllärin saa  PikkuHoo

Onnea siihen suuntaan! Otahan yhteyttä niin laitan ylläriä tulemaan lähiaikoina.
Sitten sitä akuuttia tilannetta jonka tarpeeseen piti ommella. Jep, vaippojapa hyvinkin. Kuorivaipat alkavat jäädä pieneksi ja tämä pariskunta on leikattuna ollut jo hyvän tovin. Sain viimein aikaan ne ommellakin ja nyt on pojulle taas sopivia vaippoja. Ei tartte enää pieneksi jäävien ImseVimsejen kanssa pelata.
Nämä taitaa olla Mummujen kaavalla, vuotosuojat vain lisänä... tai sitten Siksaksiksen kuoren kaavalla. En muista enää kun ovat tosiaan olleet leikattuna jo hyvän aikaa. Koko taitaa kuitenkin olla S.

Vuotosuojat on niinkuin kvasta näkyy. Ruskeassa kuoressa vuotosuojat on Safari-pulia sininen on kokonaisuudessaan tuota avaruusaiheista pulia jonka hommasin kestovaippainfon kirpparilta.

Tuossa toinen vaippa avattuna. En tällä kertaa ommellut pesutarroja siivekkeisiin. Pesussa on tarrat pysyneet kiinni ihan tuossa etutarrassakin. Takareuna on reilusti rypytetty joustokanttinauhan avulla.

Kuori Hemmiksen päällä. Hyvin istuu ja korkeuttakin on mukavasti että sopii mikä vaippa vain hyvin alle.

Vuotosuojat istuu napakasti reisiin. 

Peffapuoli näyttää tältä. Pikku-ukolla pää pysyy jo hyvin mahallaankin pystyssä. :-)

2 kommenttia:

  1. OOo, arpaoni osui kohdalleni :) Laitan sinulle sähköpostia! Istuvan näköiset kuoret. Minä oon ollut laiska ompelemaan kuoria oon tyytynyt ostamaan niitä kirppikseltä.

    VastaaPoista
  2. Pääsin juuri myös päivittämästä tämän päivän vaippoja blogiin ja sitten törmään seuraavaan odottavaan asiaan, jonka olin jo vähän unohtanutkin! Tarvitaan juuri tämänmoisia kuoria isommassa koossa ;) Ajattelin, että jos jättäisi vuotosuojat askartelematta ja laittaisi hieman leveämmän haaruksen... Edellinen ostokuori on sellainen ja on toiminut hyvin. Lähdenpäs tonkimaan tältä istumalta joustokantteja, jotka antanee suunnan kuoren värille...Akuttia tarvetta siis meilläkin ;)

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)