5. helmikuuta 2012

Mekkosia

Pari mekkosta pikkuneidille. Nämä valmistuneet joku aika sitten mutta Lottis ei ole ollut kuvaustuulella, joten sovituskuvat sain vasta tänään napattua. Molempien yläosa samalla kaavalla.

Suloinen vanhan roosan värinen velour tuli Ikasyrin salaisessa paketissa ennen joulua. Se odotti vaatteeksi muuttumistaan hetken kun en osannut päättää mitä siitä tekisin. Uusimmassa Ottobressä oli sitten suloisen mekon kaava ja se kankaasta sitten syntyi. Kiva pyörähtelymekko tästä tulikin. Helmaa on reilusti ja se pyörähtelee lennokkaasti. Hiukkasen leveä on tämä malli mutta minusta se sopii tähän mekkoon hyvin. Kaavana siis Green Butterfly koossa 98 Ottobrestä 1/12.

Kaulukseen koristukseksi omelin pari pätkää koristenauhaa.  Kaulaaukko on vähän turhan avara vaikka vähän sitä pienensinkin.

Tämä mekko onkin sitten jämäsellainen. Kioskikissojen jämät yhdistyivät samaan vihreään raitavelouriin kuin täällä. Helma määräytyi jämäkankaan koon mukaan. Tästä tulikin tälläinen kapoisempi mekko joka hieman levenee helmaa kohti.. Hihoihin sain kissakankaan vielä riittämään. Ehkä jämistä vielä pipo tulisi...

Sovituskuviana pari pikaräpsyä. Nyt ei kuvaaminen ole ollenkaan neitiä kiinnostanut. Kivan malliset mekot molemmat. Pääntie tosiaan vähän turhan avara. Varsinkin kissamekossa kun unohdin leikatessa sitä pienentää.

Kissamekko oli mieluinen. Neitillä on se nytkin päällä. Kaula-aukko vähän harmittaa mutta pääasia että tyttö tykkää. Kuvassa helman pieni leveneminen ei näy kyllä ollenkaan. On oikeesti tosi kiva päällä.

2 kommenttia:

  1. Suloiset mekkokuvat! Minäkin tein vastikään tuon leveän rimpsuhelmamekon. Se olisi tytön päällä ihan joka päivä, ellei tarttis välistä pestä. Minua ei laisinkaan haittaa tuo leveä kaula-aukko, kun minulla oli nimenomaan visio alle mätsättävistä pitkähihaisista paidoista, jotka näkyvät paitsi hihoista, myös kaula-aukosta. Kun teilläkin on yksivärinen versio, on varmaan helppo yhdistää paitoja!

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)