6. syyskuuta 2012

Köökki

 Sielä se hiirulainen istuu, lapsosten uuden leikkikeittön nurkassa. :-)
Kierrätyskeskuksesta löysin aivan mainion leikkikeittiöaihion 3€:n hintaan. Ei siinä kauaa tarvinnut miettiä että otanko mukaan vai en kun visio oli samantien selvä.

 Tämä on siis vanha yöpöytä jossa on tuollainen korotusosa jossa on lamppu. Lamppu ei kyllä toiminut, johtokin oli katkaistu, mutta keittiöltä tämä heti minusta näytti. Piristystä kaappi toki tarvitsi joten matkasin Bauhausiin mielessäni värilliset kontaktimuovit ja ihana retrokeittio oranssina tai vihreänä. No ei ollut  sopivanväristä oranssia tai vihreää muuta kuin käärmeennahkana ja keittiöstä tulikin sitten puna-keltainen.
Hetken aikaa sai kontaktimuovin kanssa pelata että koko kaappi oli päällystetty. Helpompi homma tämä kuitenkin oli kuin maalien kanssa pelaaminen ja oli heti valmis kun muovin sai päälle. Kulmat aiheutti oman päänvaivansa mutta kyllä ne kohtuullisen siististi sai laitettua. Lasten leikkeihin tämä kelpaa oikein mainiosti.
 
 Keittotasot on myös kontaktimuovia. Tästä tuli nyt tällainen kaksilevyinen keittiö. Taustalevyn päällystin keltaisella ja siihen sitten leikkelin vapalla kädellä omppuja somisteeksi. Tuon lipan jossa on metallinen lista, jätin päällystämättä ja siihen liimailin vain tuollaisia neliöitä kun jotain se tuntui kaipaavan. 

 Molemmille sivuille laitoin tuollaiset koukut että saa essut ja patalaput roikkumaan.

 Nämä hauskat nupit löytyivät myös Bauhausista. Noi näytti minusta heti hellan nupeilta. Niitäkin piti piristää kontaktoimalla. Nupit kiinnitin suoraan vanhoihin kahvan reikiin. Noita kyllä vois tuohon laittaa muutaman lisääkin.

Lopuksi vielä ennen-kuva. Tällainen rumilus se oli ennen pikku muodonmuutosta. Tuon laatikon hienon vetimen otin muuten talteen.

20 kommenttia:

 1. hei wau tosi kiva :) kelpais meillekin :)

  VastaaPoista
 2. siis vau! eipä olisi heti itsellä tullut mieleen mustasta kaapista lasten hella :)

  VastaaPoista
 3. Tulipas hieno! Jotain tuollaista meillekin kaivattaisiin... =)

  VastaaPoista
 4. Todella upea! täytyypä pitää silmät auki, kun kiekkareita koluaa... :D

  VastaaPoista
 5. Kylläpä on hieno. Ja hyvin päällystetty muovilla. Näin kuvien välityksellä olisin sanonut ensin maalatuksi. :)

  VastaaPoista
 6. Siis niin hieno ja kekseliäästi tuunattu että vau! :)

  VastaaPoista
 7. Hienosti visioitu ja toteutettu! :)

  VastaaPoista
 8. Aivan upea! Siis todella ihana ja pirteä idea! Täytyypä muistaa jatkossa kun jotain tuollaista tulee vastaan. Taitaa kestääkin leikit paremmin kuin brion leikkihella... (meillä se ei kauaa katsellut ehjänä).

  Leppis

  VastaaPoista
 9. WAU! Ihan mieletön!! Kontaktimuovi on kyllä loistavaa.. Itsekin tuunasin eilen mein pesukoneen etuseinän kontaktimuovilla.

  VastaaPoista
 10. Tännehän kivasti on tupsahtanut kommentteja. Kiitos kaikille niistä. :-)

  VastaaPoista
 11. Oho, aikamoinen muutos! Varmasti hauskaa kokkailla noin iloisen näköisellä hellalla :)

  VastaaPoista
 12. Aivan MAHTAVA idea ja toteutus :)

  VastaaPoista
 13. Aivan uskomattoman hieno ja kekseliäs muodonmuutos!

  VastaaPoista
 14. Piti heti tulla tänne sinunkin ihanuuksia katteleen (: Aivan ihana tämä lasten hella! Tällanen idea itelläki jo pitkään pyöriny mielessä, mutta sopivaa kaappia ei ainakaan vielä ole tullut vastaan :/

  VastaaPoista
 15. Mahtava idea ja hieno lopputulos!

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)