5. syyskuuta 2009

KestovaippojaTässäpä muutamia kestovaippoja, joita on tullut ommeltua tässä lähiaikoina. Tässä sisätaskuvaippoja. Näissä kahdessa on kuosikankaana vaippakaupasta ostettu joustofrotee ja sisäpuolella raitaisessa on vanhaa vohvelipyyhettä ja apinaisessa jotain ohutta froteeta. Molemmat kirpparilta. Täytyy sanoa että toi ruskea sisäkangas on jo alkanut pesujen myötä purkaantumaan. Jotenkin sellaista "haperoa" tuo kangas. Kaavana KVY:n taskuvaipan kaava, koko M. Allanäkyvät imut ovat vaippakaupan bambufroteeta, todella imukykyistä ja ihanan pehmeää.
Tässä tekemäni pul-kuori. Siis tuo kukallinen. Tuota sinistä Popolinon kuorta käytin mallina tuohon omatekoiseen vaippaan. Kirpparilöytö muuten, hinta muistaakseni pari euroo. Venyttelin ja piirsin siitä kaavat. Koko on S. Pul on piparikukkaa nimeltään ja reunoissa valkoinen FOE. Hieman kinkkistä oli tuon joustokantin (siis FOEn) ompelu mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Tämä kuori oli osa tuota edellisen postauksen vaippakakkua.
Tässä vielä nämä iki-ihanat kierrätyssisävaipat. Kaava on Ottobren lehdestä 3/2005 ja koko on pienin eli 1 (eli siis 0-2 kk tai 50/56). Kaava oli aika iso ja menivät vielä meidän reilu 4 kk:tta vanhalle Lottiksellekin. Nämäkin osa vaippakakkua. Sopivat sitten kun sopivat kummitytölle. Harvemmin onneksi nuo vauvat kutistuu :-). Materiaalit kaikki tarroja ja kumppareita lukuunottamatta kierrätyskamaa. Kiinteänä imuna froteepyyhettä ja päällä puuvilla, sisäkankaana valkoinen ja kuosillinen päällä. Tuo tyttö-poika-kuosi on IHANA <3 Täytyy kyllä itsellekin tehdä muutama :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)