22. tammikuuta 2010

Kankaanpainantaa


 
  
Aluksi pieni sekalainen slide show painannan etenemisestä. Kangasvärejä tuli toissa joulun joululahjoihin hommattua ja kun muutamia vähän tylsiä paitoja ja body oli kaappiin eksynyt, päätettiin Lillin ja Leepertin kanssa vähän piristää niitä kuvioita painamalla. Meidän tekniikka oli ihan alkeellinen, paperiin tai kalvoon piirrettiin kuva ja sitten leikattiin se irti ja ei kun painamaan superlooninpalalla töpöttelemällä. Kuvista tuo lisko on Ottobren nettikaavoista ja Lilli piirsi itse nuo ötökät. Niin ja minä taiteilin tuon sienen kuvan Lottiksen bodyyn. Lilli ja Leepertti hoitivat painannan omiin paitoihinsa alusta loppuun itse. Minä vaan vähän jelppasin ja neuvoin mm. silitysraudan käytössä. 
 
 
Tässä Leepertin liskot. Tuossa raitapaidassa lisko on kultavärillä tehty vaikkei se oikein erotukaan ja lisko laitettiin vinoon. Mustassa paidassa lisko kiipeää suoraan ylöspäin ja värinä on perusvalkoinen. Musta paita näyttää kovin suttuiselta kuvassa vaikka oikeesti on ihan siisti.

 
Tässä sitten Lillin taidonnäyte ja Lottiksen body. Tuo sininen korento on oikeesti tosi säihkyvän sininen, kuvassa ei ole oikein edukseen. Lilli painoi kuvat sinisen/punaisen ja valkoisen yhdistelmällä niin että lopputulos on vähän epätasainen. Lottisen bodyssä kuva näyttää valkoisemmalta kuin on oikeesti, punainen jäi vähän kuultamaan alta.

Kivat tuli kaikista ja tekijöillensä mieluisia. Tämäkin (kankaan painaminen siis) on niin kivaa puuhaa. Täytyy varmaan sillä silmällä kirppareilta katsella kamppeita että pääsee uudestaan testailemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)