5. helmikuuta 2010

Leipomuksia

Runebergin päivän kunniaksi vähän leipomuksia. Ylinnä suklainen jouluhalko, ohje täältä, tein kaksinkertaisen. Päällä on Lillin tekemiä koristeita sokerimassasta.
Sitten täytekakkuja, autokakku katsastuksen kunniaksi ja alempana pyramidikakku ihan muuten vain. Normi täytekakkuja siis molemmat, välissä kermaa ja mansikoita pakastimesta. Autokakussa auto tuossa päällä on yllämainittua sokerimassaa, se on ontto sisältä, käytettiin pikkuautoa kelmulla päällystettynä muottina ja piirrettiin sitten yksityiskohdat. Tuo vihreäkin tuolla kakun reunoilla on sokerimassaa ja tie on kanelisokeria. Tien "kivetys" on ananaksenpaloja. Pyramidikakku on päällystetty suklaakermavaahdolla ja päälle on siroteltu kanelisokeria hiekkavaikutelmaksi. Täyte on sama kuin autokakussa. Nämä on molemmat Lillin itse tekemiä aika lailla alusta loppuun. Kakkujen leipominen on alkanut kummasti kiinnostaa.
 

Ja sitten tietty ne Runebergin tortut. Pellillisen väänsin ja nam että ovat hyviä. Ohje on jostain netistä napattu aikaa sitten. Tällaista tällä kertaa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)