17. maaliskuuta 2010

Pääkallokakku

Pikabloggaus Lillin kakkuleipomuksista taasen. Itse tehdystä marsipaanista tehdyt koristeet suklaakakun päällä. Värjäykset elintarvikevärillä ja pensselillä. Itse tehty marsipaani on ainakin mun makuu paljon parempaa kuin kaupasta saatava, eikä mikään vaikea tehdäkään. Ohje marsipaaniin löytyy ainakin täältä. Pohjana oleva suklaakakku on muuten vähähiilihydraattinen eli karppikakku ja ilman perinteisiä jauhoja leivottu. Ohje siihen on Laihdu ilman nälkää- juhlakeittokirjasta.

ps. Sain langat siihen Lottiksen mekkoon ostettua ja aloitinkin kutomisen jo eilen. Ei vaikuta ensivaikutelmaltaan kovin vaikeelta. Katsotaan miten se etenee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)