15. huhtikuuta 2010

Liivimekkonen

Liivimekko Lottikselle joustofroteesta. Kankaan (ilmeisesti Nansoa) sain vaihtarina toiseen joustikseen tuossa syksyllä. Kangas on odotellut siis jo jonkun aikaa mutta tulihan siitä mekkonen lopulta. Kokona 92 ja taasen Ottobresta napattu kaava, lehdestä 3/2005. Koko on vähän reilu vielä mutta mekkosessa se ei haittaa. Varsinkin kunhan neiti oppii kävelemään. Hihansuissa ja pääntiellä ruskeaa joustofroteeta ja helman yritin päärmätä rullapäärmeellä. Nuo taskut on kivat, toimisivat ehkä paremmin erilaisella kankaalla, vaikka yksivärisenä mekko ja eriväriset taskut... Saattaa joutua testaamaan :-D

Helmasta vielä jonkinlainen kuva. Ei tuo alareuna kyllä ihan rullalla ole mutta kiva kuitenkin, tuollainen rimpsu. Saattaa hyvinkin olla etten minä vain osannut säätää saumuria sopivasti tai sitten kangas oli liian paksua rullapäärmeeseen. Jokatapauksessa tykkään tästäkin lopputuloksesta.

Neiti ei taaskaan halunnut poseerata seisaallaan, joten on tyytyminen istumiskuvaan mekko päällä. Tahtoo tuota lapsosta kiinnostaa kamera niin kamalasti ettei millään malta seisoskella paikallaan. Kännykällä sain hetkeksi huijattua paikalleen että jonkinlaisen kuvan sain napattua. Mekon alla muuten edellisen postauksen paita.

1 kommentti:

  1. Kaunis kangas. Juuri sen oloinen, ettei pääse kuvissa lähellekään sitä miltä näyttää luonnossa.

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)