8. joulukuuta 2010

Myytävänä!

Kun ei kerran saa tänne mitään näytettävää väkerrystä niin laitetaan siten jotain myyntiin. :-)
Yhdenkoon vaippoja läjä, käytössä hyväksi todettuja. Koko on muistaakseni viidestä kilosta neljääntoista kiloon. Lottis on nyt 12 kiloa ja nämä menee vielä ihan hyvin korkeussäätö isoimmalla mutta vyötärö ei vielä oo edes suurimmalla säädöllä. Nämä on ulkomailta tilattu ja pesuhjeessa lukee että kylmällä vedellä pitäis pestä mutta eivät oo kyllä menneet miksikään 60 asteen pesuissa kun reilu pari kuukautta näitä nyt oon käyttänyt. Näitä on vaan mulla jo niin paljon että saavat mennä uuteen kotiin. Käyttämättömiä ja muovissa, mukana mikrokuituimu. Jos joku kiinnostaa, laita kommenttiin varaus ja sitten sähköpostia mulle.

Tarrallisia pul-pintaisia taskuja. Merkkin näissä Sunny Baby. Mukana tuo imu. Vihreän otin paketista kuvaan että saa tuon imunkin kuvattua. Värit aika todenmukaiset, oranssi on oikeesti oranssimpi eikä noin punertava ja tuo yksi haalea on vaaleenkeltainen. 
Hinta posteineen 7€/kpl.

Nämä on niin ihania... Nämä on nyt sellaisia karvapintaisia, minkeetäkö se nyt on nimeltään. Kosteussulku siis kuitenkin sisäpuolella ja toimivat hyvin vaikka itsekin ensin epäilin että tuo karvapinta johtaa kosteutta. Näissä siis neppikiinnitys yhdessä rivissä. Näissä ei oo mitään merkkiä, pesuohjelappu vaan. Taas otin tuon yhden vaipan pussista kuvaa varten. Tuo tummempi lehmävaippa on tummanruskeilla laikuilla haaleen ruskeella pohjalla. Muut näyttääkin aika oikeilta. 
Hinta posteineen 8€/kpl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)