24. maaliskuuta 2012

Kirppuilua

Pitkästä aikaa on tullut kirpparillakin käytyä ja kun ompeluksia ei ole valmistunut niin laitetaanpa tänne löytöjä joita on tullut tehtyä.  :-) 
Kohta on kyllä kuopuksen kuoritakki valmis joten piakkoin siitä juttua...

Aloitetaan halvimmasta eli ota tästä korista kierrätyskeskuksesta pari symppistä kahvikuppia. Pikkasen säröiset ja kuluneet mutta niin ihanaiset. 
Ja jos jotakuta kiinnostaa niin tuota maatuskaista vahakangasta saa Jyskistä. Rakastuin siihen.... 

Kankahia. Puuvillaisia sellaisia. Sinisävyinen tyynyliina joka heti näytti minusta kesämekolta, ruskea-valkea suurikukkainen liina ja iso pala Ikean oranssia lintupuuvillaa. Takin verran ainakin.

Kengät molemmille pienille muutamalla eurolla. Kavatin ensikengät Hemmikselle ja tuollaiset hienommat varsikengät Lottikselle.

Pari bodyä Hemmikselle ja kettupaita. Kaikki oikein hyvässä kunnossa. Pöllöbody uudenveroinen, appelsiinikuosinen  muuten vain symppis. Kettupaita on Riemulin tuotantoa.

Housuja. Siniset kierrätystavaraa (oli sellainen "olen tehty kierrätysmateriaalista"-merkki), autoiset myös jonkun omatekemät. Keskimmäiset tummanruskeat sammarit. Löysin sammarit myös isoveljelle mutta niitä en saanut kuvaan.

Kesäkamppeita Lottikselle. Pari tunikaa/mekkosta ja caprit. Toi ruutuisa varsinkin on jotenkin ihana. Huomasin vain kuvatessa että pari nappia siitä uupuu.

Ticketin välikausihaalari koossa 80. Tämän ohi ensin kävelin mutta sitten kassalle mennessä nappasin kuitenkin mukaan. On vähän tylsän värinen minusta mutta laitetaan sitten värikkäät pipot ja hanskat. :-) Hemmikselle siis lähinnä ensi syksyksi, menee toki käännetyin hihoin jo nyt. 
Haalari ihan uudenveroinen ja kallis minun mittapuullani kirppariostokseksi. Hirvitti maksaa montakymmentä euroa kirppariostoksesta mutta saahan sen sitten myytyä taas eteenpäin. Tuskin tähän kovin paljon käytön jälkiä Hemmiksenkään jälkeen tulee.

Itselleni aika herkku sadetakki. Multa onkin sadetakki uupunut ja nyt löytyi tällainen pirteä versio. Pikkaisen on nafti mutta Lilli lupasi ottaa käyttöön jos minua itteeni alkaa tässä ahdistaa. :-) Oli vaan niin ihana!

3 kommenttia:

 1. Ihanat löydöt, kavat kengät on söpöiset! Edellisten postauksien ompelukset/neulomukset ovat hienot, jellonat vie voiton;)

  VastaaPoista
 2. Milläs kirpparilla kävit? Tosi hyviä löytöjä kyllä. Mulle ois kelvannu myös tuo Ticketin haalari! Tosin vk-haalari on bongattu jo kirppikseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järki- ja Paljekirpparilla. Haalari löytyi tuolta jälkimmäisestä. Siellä oli nyt paljon hyväkuntoista vaatetta. :-)

   Poista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)