21. elokuuta 2012

Ittelle mekkoloita

Nää on ommeltu jo tovi sitten mutta kuvien ottaminen ja tänne laittaminen on päässyt venähtämään. Ittelle siis mekkoloita kolmin kappalein. Noi mekot ei vaan näytä yhtään hyvältä näissä ihmisettömissä kuvissa. Karseita säkkejä. :-D

Bubble Pocket Ottobrestä 5/11, koko 40. 
Oikein kiva malli. Menee kesällä sellaisenaan ja talvella housujen ja paidan kanssa. Tää oli lehdessä tehty farkusta ja takana oli vetskari mutta mä tein tämän joustofroteesta ja ilman vetskaria. Pari kokoa tein pienempänä kuin mittojen mukaan koska kangas joustaa ja tuli hyvä!
Kangas ihanaa Taikametsää joka myös OE-kankaana tunnetaan. Kangas on tulosta Ompeluelämää-ryhmän aikaansaapien naisten järkkäämästä kimppatilauksesta. Kangasta teetettiin 600m eikä sitä siis saa mistään enää. Harmaana trikoona tätä saa Käpysestä. Mulla tuota joustofroteeta on kolme metriä ja tämä on ensimmäinen ompelus siitä. Lisää siis tulee kunhan keksin mitä kaikkee siitä ompelisinkaan. :-)
Taskuihin laitoin Metsolan keltaista raitaa. Se sattui olemaan melkein samaa sävyä.

Tässä mallissa on hauskat taskut. Ne näyttää siltä että olisivat helmaan asti mutta oikeesti loppuvat vähän tuon rypytyksen jälkeen.

Mun eka tissis eli tissitunika tai mekko. Tämäkin Ompeluelämää-ryhmän juttuja. Tästä mallista tuli oikein villitys siellä. Tämän kesän hitti oikein. :-D On muuten hyvä malli näin imettävällekin.
Tässä ei kaikki mennyt ihan putkeen. Mallia piti muokata useasta kohtaa että sai omalle kropalleen sopivan. Taskun tulin lisänneeksi helmaan ja se on kätevä.

Toinen tissis ja tää onnistuikin sitten jo kerralla hyvin. On ollut mun lemppari tänä kesänä. Pitää talveksi tehdä vielä pitkähihainen ja vähän vähemmän avaralla pääntiellä.

Bubble Pocket näyttää tältä päälle puettuna. Oikein kiva malli. Resori on muuten ruskee vaikka kuvissa näyttää mustalta. Helman rypytyksen meinasin jättää tekemättä mutta se sopii tähän tosi hyvin.
Tissis numero 1.

Tissis numero 2.

13 kommenttia:

  1. Ihunia! Tuo Bubble Pocket miellyttää mun silmää koko ajan vaan enemmän, sun versio on kaunis ja raikas:)

    VastaaPoista
  2. Ihania mekkoloita onkin! Tykkään!

    VastaaPoista
  3. Nämä on kyllä tosi sieviä, tykkään erityisesti tuosta taikametsä bubblepocketista :)

    VastaaPoista
  4. Oi, ihania:) Taikametsäkangas on kyllä ihan huippua, mulla se vielä saa marinoitua kaapissa :)

    VastaaPoista
  5. Kiitoksia! :-) Kiva kun tykkäätte. Mä ittekin tykkään näistä kaikista tosi paljon

    VastaaPoista
  6. Onpa kauniita mekkoja. Käyvät sulle hyvin. Minäkin haluaisin ommella tuollaisen Bubble Pocketin. Täytyy metsästää kaavaa.

    VastaaPoista
  7. Ihania mekkoja, varsinkin tuo Bubble Pocket!

    VastaaPoista
  8. Ihania! Tuo Bubble Pocket näytti heti siltä, että pitääpä kipittää lehtipinolle. Käsittämätöntä, että minulla on juurikin tuo lehti itselläkin, eikä ole tullut tuota kaavaa kokeiltua... :)

    VastaaPoista
  9. tykään kaikista! mä vasta sain tissis -kaavat, ovat tuolla keittiön pöydällä oottaas huomista ja uusia inspiksiä :)

    VastaaPoista
  10. Sähän olet sit viime käynnin ehtinyt vaikka mitä!

    Ihania omia vaatteita :), lapsille kans ja myyrät on aivan upeat!!

    VastaaPoista
  11. Sä oot tosi tuottelias! Mä ihastuin tuohon Bubble Pocket -mekkoon, kun näin sen täällä. Ostin tuon lehden ja ompelin itselleni mekon samalla kaavalla. Esittelen sen blogissani piakkoin. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)