7. elokuuta 2012

Täältä tulee Myyrä(t)!

Kummitytölle piti äidin toiveesta synttärilahjaksi askarrella Myyrä-paita kun tämä edellinen alkoi jo jäädä pieneksi. No minäpä tein heti kerralla kaksi. Toisen lyhyillä ja toisen pitkillä hihoilla.

Pitkähihainen on kokonaan joustoftoteeta. Raidallisen olen saanut vaihtareilta ja yksivärinen persikkan vivahtava oranssi joustis on Selialta. Resori ehkä Hannan kankaasta.
Kaavana tässä uusimman Ottobren 4/12 Little Lamb koossa 104. Hihat tässä mallissa oli tosi pitkät, piti lyhentää reilusti. Helmaan lisäsin pikkasen pituutta.

Takakappale on myös raitaa.
Helman alareunan tikkasin kiinni kun helma meinasi alkaa kupruilemaan. Tuo paksu joustis on vähän liian paksua helmankääntäjälle ja meinaa se takia vetää. Pitääkin jatkossa kääntää joustishelmat ilman kääntäjää...

Lähikuva aplikoinnista jossa Myyrä potkulautailee. Aplikointi on kyllä kivaa puuhaa ja alkaa luonnistuakin jo ihan kivasti. :-)

Lyhythihainen on ihanan pirteää sitruunaista Maxi Dots-trikoota. Tämä kangas oli melkein liiankin pirteää mutta aplikaatio rauhoitti kummasti kokonaisuutta.Vaihtareilta tämäkin kangas saatu. Kirpeä vaaleankeltainen resori (vaikkei kuvassa siltä näytä) Hannan kankaasta. Kaavana tässä Hoops (Ottobre 3/12) resorein niin pääntiellä kuin hihansuissa. Hyvä kaava ja voisi näitä vieläkin lisää tehdä. Pari näitä Lottikselle olenkin tehnyt ja ovat olleet kovassa käytössä.

Tässä aplikoinnissa Myyrä on menossa uimaan ankkauimarenkaan kanssa.

 Lottis sai toimia mallina kun on melkein samaa kokoa kummitytön kanssa.
Hyvän oloinen malli tämä Little Lamb. Saatanpa tehdä tällaisia peruspaitoja lisääkin tällä kaavalla.

 Tässä näkyy nuo takaosan raidatkin vähän.

Tanssahtelusta ei meinannut tulla loppua.

 Toisen paidan testausta. Istuu hyvin tämäkin.

Kokonaiskuvaa vielä lopuksi.

23 kommenttia:

  1. Ihania myyriä! Tosi nätisti tehtykin! :)

    VastaaPoista
  2. Nuo myyrät on kyllä ihania! Toivottavasti olen joskus itekkin yhtä taitava aplikoimaan :)

    VastaaPoista
  3. tosi hienoja myyriä :) mä en oo vielä edes uskaltanut kokeilla tota vaativampaa aplikoimista ku tuskailen ihan perus kuvienkin kanssa.

    VastaaPoista
  4. Kauniita paitoja! Kummityttö on varmasti tyytyväinen :)

    VastaaPoista
  5. Taidokkaasti applikoitu, upeita! :)

    VastaaPoista
  6. Vautsi kun on tullut paljon kommentteja! Olen oikein iloinen niistä kaikista. Näköjään Myyrä kirvoittaa kielenkannat. :-D

    VastaaPoista
  7. Hienot! Voi kun meidänkin lasten kummit osaisi... =) T: Irmeli

    VastaaPoista
  8. Voi mahtoton, miten ihania!! Aivan mielettömät! Ja suloiset mallit ;)

    VastaaPoista
  9. Oo kivoja myyriä. Mullakin on tuo uimarengas myyrä ollut piirrettynä jo vaikka kuinka kaun, en oo vaan saanut tehtyä sitä! Tuota litte Lamb kaavaa ajattelin minäkin testata, samoin hoops on testin alla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullaki tuo uimarengasmyyrä oli vaikka kuinka kauan itellä tulostettuna jemmassa ja nyt ku olisin tarttenu en enää löytäny ja piti ettiä netistä kuva uudestaan. :-D Pitäis ehkä vähän nopeemmin toteuttaa ideat....
      Noi kaavat on kyllä molemmat hyvät, pituutta vähän lisää eikä mitään muita muutoksia ,ainakaan meidän tytölle, tartte tehdä.

      Poista
  10. Wautsi, miten hienot paidat! Oot tosi taitava applikoimaan :)

    VastaaPoista
  11. Ihan mielettömän ihania myyriä ja todella siististi aplikoitu =)

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)