1. lokakuuta 2012

Tunika ja tuunauksia

 Lottiksen paitakaappiin vähän täytettä. Kaksi tuunausta ja yksi uusi tunika jämäpaloista.

 Princess-tunika (OB 4/12) myös Lottikselle. Kankaina jämät synttäritunikasta yhdistettynä sukellusvenekankaan jämiin. Sopivat väreiltään niin justiinsa toisiinsa niin päätin yhdistää ne. Tuli ihan veikeä näin paloista kasattuna. Koko tunikassa 104 hieman pidennettynä ja taas jätin rypytyksen pois.

 Takakappale on tuota kukkaa myös eli tunikasta puolet on kukkaa ja puolet sukellusvenettä.

 Kaksi tuunausta. Molemmat paidat löytyneet kirpparilta. Mustasävyinen on Polarn o Pyretin paita jossa oli rinnuksissa pieni tahra. Metsolan joustofroteepaita oli muuten vain vähän kulunut, varsinkin hihansuista.

 Tahran päälle peitoksi kukkanen trikoosta. Ihan vaan suoralla ommeltu ja vähän matkan päästä reunasta että pesuissa rullaantuisi.

 Apilapaita kävi oranssissa värikylvyssä, hihoista pätkä pois ja resoria tilalle, samoin pääntielle resori kulahtaneen kanttauksen tilalle. Laitoin pääntielle oikein reilun leveän resorin, siitä tuli kiva. Resori oikeesti lämmin keltainen, kuva valehtelee.

 Lottis tunikassaan. Tykkää kovasti vaikka ilme on taas niin ihana poseerausilme että. :-D

 Tässä näkyy tuota takakappalettakin.

 PoPin tuunattu paita.

Ja Metsolan tuunattu paita.

On taas paitakaappiin pitkähihaista täytettä. Näin syksyllä kun tuntuu että niitä on ihan liian vähän tai ne liian pieniä.

2 kommenttia:

  1. Kiva tunika! Aion kokeilla samaa! Ompleu-ura aivan aluillaan, mutta pakko kokeilla!

    VastaaPoista
  2. Sullahan on kiva blogi.
    Lotta on kyllä hyvä malli.

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)