29. kesäkuuta 2010

Harkkiksia

Harkkahousukolmikko, sivukiinnitteinen, nepillinen. Näitä oli viidet mutta kahdet meni jo käyttöön sukulaistytölle ja jäivät kuvaamatta. Näiden lisäksi oli toinen peikkokuvioinen ja sitten oranssit harkkikset. Nämä valmistuivat nipin napin ennen juhannusta ja sukulointireissua joten tänne tupsahtivat vasta nyt. Kaava on UmmaL:n harkkiksista piirretty, materiaalina päällä pul-kangas ja sisäpintana bambuneulos. Kaikissa muissa neulos on oranssia kirahvikuvioista paitsi vihreässä vaipassa on ruskea kissakuvioinen bambuneulos.

Sisäkuva harkkahousuista. Ompelin pari kerrosta kiinteää imua valmiiksi ja lisää voi laittaa takareunan täyttöaukosta tarpeen mukaan. Imuina näissä on jämäjoustiksen paloja.

Pari käyttökuvaa, tai ainakin kuvayritystä. Millään en meinannut saada kohtuullisia kuvia. Neiti oli vähän väsynyt eikä suostunut poseeraamaan. No peppukuvasta saa jonkinlaisen näkemyksen istuvuudesta. Tosi kiva malli minusta, ei vaippamainen vaan enemmänkin pikkarimainen. Alakuvasta nyt näkee että harkkikset on jalassa, eipä paljon muuta. :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)