9. huhtikuuta 2012

Haaremihousut

On täällä ommeltu vaikka päivitystahti onkin nyt jostain syystä hidasta. :-) Päivittelen kunhan tässä ehtii. Esitelläänpä nyt vaikka tällaiset haaaremihousut jotka matkasivat ystävän pienimmälle syntymäpäivälahjaksi ensimmäisenä syntymäpäivänä.

Ystäväni toivoi Me&I-tyyppiset housut lahjaksi kun kysäisin lahjatoivetta. Mulla on yhdet tassupyllyhousut koossa 74/80 joista kattelin mallia ja mittoja näihin pöksyihin ja piirtelin kaavat. Alunperin ostin ne pöksyt syksyllä ihan sitä varten että teen samanlaisia lisää mutta niin vain nämä on ensimmäiset tällä mallilla tekemäni pöksyt. :-)
Olipas muuten ihanan helpot ommella kun housuissa on vain kaksi kappaletta ja pitkät resorit lahkeissa ja vyötäröresori. Vyötäröresorin sisällä on kuminauha.
Materiaalina housuissa hauskan värinen velour. Tuollainen savunharmaa joka vivahtaa lilaan. Oikein kaunis väri. Resori haaleaa pinkkiä, oikeastaan vaaleaa vadelmaa. Velour Löytö-palasta ja  resori Kangastukusta.

Jottei pöksyistä ihan tylsät tulisi, piti peppuun jotain koristusta keksiä. Tällä kertaa neliapila hyppäsi koristukseksi. Piirtelin apilan itse ja aplikoin kiinni peppuun. Suloinen juuri sopivan hempeä vaaleanvihreä velour on JNY:ltä.

Lähempää kuvaa apilasta. Aplikoin sen kiinni sellaisella pykäpiston näköisellä ompeleella.
Tässä värit on ehkä parhaiten kohdallaan.

KettuLiini hyppäsi tällä kertaa etupuolelle.

Hemmis toimii mallina. Tykkään kun pöksyt istuu aika kivasti päälle. Menevät tosi pitkään kun noissa on pitkät resorit. Tässä resorit on kaksinkerroin ja silti on kasvunvaraa vielä näinkin pidettynä.

Etupuolelta istuu myös hyvin vaippapepun päälle.
Oikein kivat pöksyt. Pitäis nyt sitten tehdä näitä itsellekin muutamat kun on kiva malli. 

5 kommenttia:

 1. Hienot housut! Vähän erilainen housumalli. Toimii hyvin!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia. Näitä tulee ehkä pian lisää myös Hemmikselle käyttöön. :-)

  VastaaPoista
 3. Oi kun olisi kiva saada joku kiva kaava haaremihousuille koossa 74-80cm

  VastaaPoista
 4. Oi kun olisi kiva saada joku kiva kaava haaremihousuille koossa 74-80cm

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)