28. huhtikuuta 2012

Viimeinen villapipo ja pari muuta lakkia

Tämä lakkikolmikko on jo odotellut tovin kuvaamista. Villapipo on jo käynyt tarpeettomaksi kun kelit alkaa olla sen verran lämpöiset ettei villapipoa enää tartte. Keväisemmät solmulakit on mun ystäväni ompelemat.

Perus neliöpipo virkatulla tähtikoristuksella. Tähden reunaan virkkasin heijastinlankaa. Isommat lapsetkin tilasivat samanlaisella idealla olevat pipot. Taidan niiden kimppuun kyllä käydä vasta syksyllä. Ei kesällä malta villapipoja kutoa. :-D
Lottikselle kudoinkin saman tyylisen pipon aiemmin. Siitä täällä lisää. Tähän Hemmiksen pipoon valikoin enemmän sinistä ja vihreää kun Lottiksella oli enemmän tuota vaaleanpunaista.
Lankana Novitan Wool, pipossa silmukoita tasan 100 ja puikot 3,5. Ohje tuon tähden virkkaamiseen löytyy täältä.

Hemmiksen solmupipo. Hemmis sai lahjaksi viime syksynä tällaisen. Siitä täällä lisää. Tietysti se jäi talven aikana pieneksi ja halusin samanlaisen isomman. Niinpä tilasin ystävältäni samanlaisen mutta isommassa koossa. Tykkään niin kovasti tuosta mallista. Suojaa hyvin niskaa ja korvia ja on niin söpö noine solmuineen. Päällinen helikopterijoustista ja vuorena raitatrikoo.

Lottiksellekin saman ystävän tekemä solmulakki. Lottis tykkää kissoista, niinpä sellaisen kuva piti saada myös lakkiin. Tämä on velouria ja tässä on reilu käänne niin että korvien kohdalla kangas on kaksinkerroin. Lottis tykkää tästä kovasti eikä juuri muita lakkeja haluakaan nyt pitää.
Jos joku ihastui näihin lakkeihin niin niitä ystäväni tekee tilauksesta.  Täältä löytyy hänen pienimuotoinen kauppansa. :-)

Villapipo Hemmiksellä. Sai olla nopee kuvatessa kun pipo meinas heti lähteä päästä. Tässä näkyy tuo tähti mainiosti.

Vähän toisesesta kulmasta vielä.
Asian vieresta, meillä on tänään ollut niin lämmin päivä että ulkona uskalsi olla ilman ulkovaatteita. Nämäkin kuvat on napattu ulkokuistilla ihan vain sisävaatteissa. Lunta toki on pihalla vielä vaikka kuinka...

Hemmiksen solmulakki. Tää on niin söpöinen.

Ihana hymy. :-)
Hyvin suojaa lakki päätä.

Lottiksen kissalakki. Toi kissa tuossa lakissa on kyllä kiva nappisilmineen.

Sivusta näyttää tältä.

4 kommenttia:

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)