25. marraskuuta 2011

Haalareita

Nämä haalarit ystäväni lapselle ovat olleet tekolistalla jo luvattoman kauan. Nyt viimein otin itseäni niskasta kiinni ja ompelin ne valmiiksi. Seuraavaksi taidankin keskittyä joululahjojen ompeluun. :-)
Näihin testasin uutta leluani, Prymin nepparipihtejä, ovat muuten kätevät! Mä oon yleensä käyttänyt kam-neppejä joka paikkaan mutta halusin testata näitä metallisia myös. Ostin siis pihdit ja setin rengasneppareita. Mukavan pieniä ovat verrattuna kam-neppeihin ja tosi helppoja kiinnittää. Suosittelen!

Nämä haalarit velouria. Kangas Kestovaippakaupasta josta saa tosi laadukkaita veloureita mutta postikulut tuppaa olemaan suuret. Kankaan välitti minulle Tikbumsan Sani joka kyläilyreissullaan haki minullekin kangasta ja säästi postikulut. Kiitos Sani!
Koko molemmissa haalareissa reilu 74 ja kaava muokattu potkareiden kaavasta. Haalarit kaipasivat mielestäni jotain ja syntyi ajatus nalletaskusta. Korvat ovat irralliset, nenä aplikoitu ja silminä on napit. Lopputuloksesta en ole niin varma tuliko ihan niin kiva kuin kuvittelin, kehittelyä kaipaa ainakin. Korvat on aika painavat ja helposti lerpattavat ja tasku olisi ehkä saanut olla pienempikin. Taskun reunaan olisi voinut ommella kuminauhan tai muun tuen niin pysyisi paremmin kuosissa. No, tällaiset niistä tuli. Ihan kivat muttei ehkä niin kivat kuin oli ajatus. Toivottavasti saaja tykkää...

Lähikuvaa taskusta. 

Toiset haalarit on ihan vaan traktoreita ilman mitään lisuketta. Resori on muuten oikein tummanruskeaa vaikka mustalta kuvassa näyttääkin.

Takaa näyttää aika samalta kjuin edestäkin. Kettuliinit takana niskassa.

Pitihän haalareita testata Hemmikselle. Reilut ovat kuten kuvasta näkyy. Lahkeet tosi pitkät ja vaippavaraakin riittää.


Semmoset tällä kertaa.

2 kommenttia:

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)