13. marraskuuta 2011

Isille

Onnea kaikille isille! Isänpäiväähän täällä meilläkin on vietetty. Lahjukseksi ompelin t-paidan Metsolan lada-trikoosta.

Kangas Metsolan ysmystä ihan tätä varten ostettu ja mulle sattui ihan priimaa kangasta. Tästä kun on kakkoislaatuistakin jotkut saaneet samaisesta ysmystä. Ostin puoltoista metriä ja tätä jäi vielä paljon. Hemmikselle ainakin pitää body tästä pyöräyttää ja Lottiskin tilasi autopaitaa. Varmaan riittää vielä useampaankin paitaan vaikkapa joulupakettiin asti. Riittoisaa kangasta. :-)

Hihansuihin tälläsin resorit, samoin kuin pääntielle. Valitsin ruohonvihreän resorin, samansävyistä kuin kankaassa ei mulla ollut. Musta kyllä tuntuu että mielelläni valikoinkin vähän eri sävyisiä resoreja kun kankaiden kuosit. Tulee pian liian harmoninen kun kaikki on sävy sävyyn. :-D

Tietty isi sai paidan lisäksi myös kakun. Tämä onkin joka puolelta pastilleilla vuorattu kakku. Karkkia vähän liikaakin mun makuun. :-) Lapset huolehti koristelun.

Tämä lahja pitää vielä esitellä. Tää on hieno! Leepertti nikkaroi eilispäivän tätä isille lahjaksi. Valmiiksi sai illalla ja aamulla sitten luovutettiin uudelle (onnelliselle) omistajalleen.
Moottorisaha vanerista. Ihan itse Leepertti, 11 vuotta, suunnitteli ja toteutti. Aamulla teki pienoismallin pahvista ja lähti sitten nikkaroimaan. Sahasi itse kaikki osat ja kiinnitti naulaamalla. Pari kertaa kävin katsomassa touhun etenemistä muttei poika apuja tarvinnut. Taitava kaveri.

Kuvakulmaa takaapäin. Tosi hieno tuli!

8 kommenttia:

 1. Vau! Onpas teillä mahottoman taitava 11-vuotias!! Voi kyllä olla isä ylpeä jälkikasvustaan :) Kuten äitikin tietysti!

  VastaaPoista
 2. Upea tuo saha! Taitava poika kyllä! :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä teidän isi on saanut hienot lahjat! Erittäin taidokkaasti tehty moottorisaha :)

  VastaaPoista
 4. Ompa teijän iskällä kylän komein moottorisaha! =)taitava ja tarkka poika teillä!

  VastaaPoista
 5. Vau, samaa mieltä kuin edelliset! Mahtava saha! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Luulenpa että Leepertti on aika mielissään kehuista. Pitää heti näyttää teidän kommentit kunhan tulee koulusta. :-)

  VastaaPoista
 7. Vau täytyy kyllä ihailla tuota sahaa!! :) Ja on tuo Lada-paitakin hieno! :)

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)