10. maaliskuuta 2011

Puhelinpussukoita

Kiirettä on pitänyt tällä viikolla. Pari päivää meni vieraiden kanssa touhutessa eikä käsitöihin paljon ole ehtinyt koskemaan. Muutenkin kun tämä viikko on tavallisesta poikkeava kun on hiihtoloma.
Esittelenpä tällaisen pikkuprojektin, joka on ollut mielessä jo tovin. Kännykkäpussukoita siis. Itsellä kun kännykkä pyörii siellä käsilaukussa kaikkien tavaroiden seassa. Tällaisessa on edes jonkinlaisessa suojassa. Tällainen lähti myös Pintselle yllärinä. Perillä pitäisi olla jo. :-)

Malli on itse kehitelty. Tuo on siis periaatteessa piiitkä suikale joka on käännetty kolminkerroin. Materiaalina kierrätyspuuvilla, sisäkankaana pellava. Jämäkankaita kaikki. Renksu läpän päässä ja neppikiinnitys. Mitoitin tämän oman puhelimeni mukaan ja pitäisi sopia vähän isompikin puhelin.

Tässä avattuna ja puhelin taskussa. Ihan kivat tuli.
Pientä fiksausta kaipaa vielä. Tuon renksun vois ainakin laittaa tuohon yläreunaan kun nyt se on alareunassa. Teen toiset versiot kunhan tässä ehtii. Lilli ja Leeperttikin kun tarttis tällaiset omat.

6 kommenttia:

 1. Kiva tuo pitkä läppä, koska ei jää törröttämään, kuten lyhyt tahtoo jäädä. Ja kivat kuosit :)

  VastaaPoista
 2. Juu, sain tosiaan yllärinä kännypussukan postissa. Hetki piti miettiä, että mistäs tämä oikein tuli.. :) Kiitoksia kovasti! Tulee varmaan käyttöön, kunhan saan ensin vaihdettua kännykästä rikki menneen näytön ja näppäimet.....

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia taasen! Kiva että pussukka on mieleinen Pintse. :-)

  VastaaPoista
 4. Oi onpa ihania! :D Täytyis itsekin aktivoitua ompelun suhteen...

  VastaaPoista
 5. Ihanan siistejä!!! Ja mahtavat kuosit. Me like!

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)