29. maaliskuuta 2011

Villaista pöllöistä vauvalle

Vaikka meille kesävauva onkin tulossa en voinut vastustaa kiusausta kutoa tällainen villainen unipussi ja samaa sarjaa oleva pipo. Ne on vaan niin söpöt että kun ohjeeseen törmäsin oli ne yksinkertaisesti pakko kutoa. Varsinkin kun niissä on ihanaisia pöllöjä. :-)

Lankana Cascadea jota tilasin Titityystä. Lanka on perulaista täyttä villaa. Lankaa tilatessani arvoin kauan värin kanssa ja päädyin kellertävän ruskeaan. Itse asiassa Titityyn sivuilla lanka näytti selvemmästi keltaisemmalta kuin todellisuudessa. Ei siinä mitään, tämä sävy on kyllä tosi kiva.
Ohjeen löysin Ravelryn kautta. Tässä unipussin ohje ja tässä pipon. Ovat siis englanniksi. Puikot 5, kudoin KnitPron 40 cm pyöröillä. Mukava kutomus joka etenee jouhevasti. Pyöröt on kyllä minusta paljon kivemmat kuin sukkapuikot. Työ etenee kuin itsestään. Pipokin syntyi samoilla pyöröillä.

Testaajaksi pääsi Lillin vauvanukke tulevan käyttäjän viipyessä vielä masun puolella. Näyttää kyllä söpöltä.Toivotaan että Helmeri viihtyy pussissa.

Lopuksi lähikuvaa jossa pöllökuvio näkyy kunnolla. Pöllöt on vaan niin ihania!

7 kommenttia:

 1. Onpas söpöinen setti ja varmasti lämmin pikkuselle <3

  VastaaPoista
 2. Suloinen setti ja kyllä kesävauvakin villaa tarvii;) (itsellä myös työn alla jokuinen makuupussi, meille tosiaan loppukesän vauva luvattu... katostaan jospa sen valmis saan)

  VastaaPoista
 3. Hauskan näköinen pussi! Varmasti siellä on mukava nukkua. =)

  VastaaPoista
 4. Ompa ihana pussi ja pipo. Kelpaa tuossa kesävauvan kölliä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos. Jospa tästä tulisi mieluinen unipussi. Pitääkin ottaa sitten kuva ihan oikean käyttäjän kanssa kesällä, jos muistan. :-D

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)