6. maaliskuuta 2011

Viunakaappi ja parit aterimet :-)

Jep jep. Rakas mieheni tilasi viinakaapin uunin päälle asustamaan. Laseja jonkin aikaa valmis tekele odotti ja nyt viimein saatiin se paikalleen. Tein tämän kansalaisopiston puutyökurssilla. Runko on mäntyliimalevyä. Liukuovet edessä, lasihylly ja lasinen takaseinä. Pintakäsittelynä pari kerrosta Otex-pohjamaalia. Tykkään tuosta pohjamaalipinnasta. Mukavan himmeä. Aika siro lopputulos ja sopii hyvin tuonne uunin pankolle. 
Ainut lapsus tuli siinä että tein hyllyuran liian kapeaksi. Nyt hylly on vain 4 mm paksu ja täytyy kyllä hommata siihen ainakin 6 mm paksu lasi. Ei tuohon hyllylle uskaltanut paljonkaan pulloja laittaa kun näki miten lasi antaa periksi. Purkaa siis pitää vielä kerran ja leventää uraa.

Sielläpä kaappi asustaa purkkikokoelman kanssa. Pääsi miehen pullokokoelma arvoiseensa asumukseen. :-)
Tulipahan muuten kerrankin siivottua uunin pankko kunnolla. Sinne kun tulee aina työnnettyä vain kaikenlaista jemmaan. 
Älkää muuten välittäkö tuosta seinän ja katon saumasta. Se näyttää hmmm, kummalliselta  kun siinä on tiivisteenä uretaania joka on (ilmeisesti ikiajoiksi) jäänyt maalaamatta. :-D

Yksi löytö täytyy vielä esitellä. Nämä on nyt jo hetken meillä asuneet mutta jääneet bloggaamatta. Ihania aterimia Kontista. Love them! 
Olen jo kauemman aikaa katsellut sillä silmällä aterimia kirppareilta että jos tuollaisia kuvioitua vanhanaikaisia aterimia löytyisi No kerrankin tärppäsi ja otin niitä kunnon  kourallisen mukaan. Muistaakseni 32 kappaletta erilaisia välineitä ja köyhdyin niistä vain 8 €. Eihän tuolla rahalla saa kuin 4 kpl:tta Hackmanin aterimia jos oikein muistan. Hyvä kauppa minusta!
Kaikesta pienestä sitä voikin olla onnellinen. :-)

2 kommenttia:

 1. Hauska idea laittaa uunin päälle, eipä pääse lapsetkaan ihan hetikäsiksi :D
  (vaik minä olen kyl niit ihmisiä että viinakset on piilossa, ei esillä, mies saattais hyvinkin innostua tollasest ideasta).
  JA oot sinä kyl monitaitoinen! :)
  Ja tutun näköisiä noi kukalliset lusikat, lapsuudenkodis samaisia! :)

  VastaaPoista
 2. Meillä noita tiheästi kukikkaita aterimia on lapsuuskodissa, niissähän on kivasti kahta kokoa haarukoita ja lusikoita. Lasten aterimet siis, harvasta sarjasta löytyy!

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)