1. huhtikuuta 2011

Jellonoita pienten toimesta

Sain suuren ilon ja kunnian käydä pitämässä puutyötunnin esikouluikäisille paikallisessa päiväkodissa. Ihanan innokkaita pikku nikkareita siellä olikin. Tästä jäi oikein hyvä mieli ja taisi olla mukavaa kaikilla.

Tällaisia jellonoita siellä nikkaroitiin. Vartalona puunpala, jalkoina pyörökeppiä, kasvot ja harjakset nahkanpaloja, samoin häntä. Nenänä helmenpuolikas ja viiksinä villalankaa. Maalia pintaan vielä lopuksi niin saatiin näin upeita eläimiä. :-)
Vartalo-osat esityöstin valmiiksi. Lapset saivat sitten sahata sopivat jalat leijonille ja paukutella ne vasaralla liimatipan kanssa valmiisiin tapinreikiin. Liiman lisäksi kasvot ja häntä naulattiin muutamilla nauloilla paikoilleen.

Ihanaa miten erilaisia lopputuloksia lapsilta syntyy. Niin persoonallisia. 

Oikeassa reunassa tekemäni mallileijona. Lottis avusti sen tekemisessä. Neiti oli oikein mielissään kun sai puunpalasia lajitella ja leikkivasaralla paukuttaa. :-) 

Tässä vielä häntärivi. Kiva olisi vielä uudestaankin käydä pieniä opastamassa. 
Kiitoksia vain tutulle päiväkotiyrittäjälle tästä mahdollisuudesta. :-)


3 kommenttia:

  1. Voi, tulisitko meidänkin tyttöjen päiväkotiin?!!!

    VastaaPoista
  2. Voi mielelläni vaikka tulisinkin. Harmi vaan että taidatte pikkasen liian kaukana asustella. Aika pitkä matka täältä Kiimingistä sinne Etelä-Suomeeen. :-)

    VastaaPoista
  3. Voi mitä leijonia. Pitäisi kokeilla omien lasten kanssa joskus vastaavaa. Hieno idea.

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)