2. huhtikuuta 2011

Vaippatuunausta

Neljä kappaletta saatuja äitiyspakkauksen Imse Vimsejä sai uuden ilmeen vanhasta saunatakista. Näissä kun ei sellaisenaan ole mitään kiinnitystä ja imuakin saa enemmän olla. Tykättyjä vaippoja ovat kyllä olleet meillä ja Lottiksella pikkuvauvana kovastikin käytössä. Näitä minulla odottaakin tuolla vielä kahdeksan kappaletta tuunausta. Pitäis vain kaivaa ne tuolta varaston kätköistä.
Mä voinkin näillä melkein viime hetkellä osallistua MaMa-haasteeseen, jonka aiheena on tuunaus.

 Tästä lähdettiin liikkeelle. Neljä saatua vaippaa ja froteinen saunatakki. Saunatakin olen joskus puoli-ilmaiseksi ostanut kirpparilta ihan kankaan takia. Siinä kun oli pari isoa tahraakin. Kummallista ettei yksikään niistä kyllä kuvassa erotu.

Tässä sitten lopputulos. Tuolla sivupalkissa on muuten ohjeet tällaisten vaippojen päällystämiseen vaikka yksinkertainen hommahan tämä on. 
Takki riitti juuri sopivasti neljän vaipan päälliseksi. Kaksi vaippaa sain helposti suoraan takin selkämyksestä. Yhteen vaippaan tuli saumaa siivekkeen kohdalle ja yhden vaipan päällisen jouduin kasaaman kahdesta palasta. Iloisia vaippoja tuli ja nyt saa vaipat kiinnikin näpsyn avulla ja voi käyttää villavaippahousujenkin kanssa.

Testipeppuna nalle. Näkyypä tuo näpsyn käyttökin tuossa. Kovasti Lottistakin näpsy kiinnosti.

11 kommenttia:

 1. Oi, miten raaskit noin kauniin saunatakin pilkkoa, oli ensimmäinen ajatukseni! Mutta varmasti on kovemmassa käytössä noin ja kangas paremmin esilläkin:)
  Melkoinen tuunaus! Kierrätystä ja laadun parantamista, vau!
  Kiitos osallistumisesta:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Leena! Muuten varmaan en olisikaan raaskinut saunatakkia pilkkoa mutta siinä oli oikeasti iso tumma tahra. Kumma vain ettei se tuohon kuvaan osunut. :-)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuunaus ja todellakin kivan kuosinen takki ollut. Näin se käytössä tuotta varmasti ennemmän iloa kun säilöessä;) Lottiksella suloinen paita!

  VastaaPoista
 4. Tosi nättejä vaippoja tuli tuunauksella :)

  VastaaPoista
 5. Ihania!! Noitahan on vallan ilo käyttää :)
  Nyt onki mones kirppiksel ollu noit vaippoja halvalla, harmi ku ei ole käyttäjää. Mut ehkä niit sit liikkuu vielä kun joskus ehkä vois vaikka tarvita :D

  VastaaPoista
 6. hauska tuunaus! Me käytetään noita imsejä nyt taskuvaippojen imuina. Toimivat niinkin, kun sinne laittaa vielä jonkun toisen ohuemman imun mukaan :)

  VastaaPoista
 7. WAU! Loistava idea! En käyttänyt noita imsejä kertaakaan... Tai kerran kokeilin ja totesin huonoiksi.

  VastaaPoista
 8. Tehän tykkäsitte ihan kunnolla tästä tuunauksesta. :-) Kiva kun sellainen juttu jota ei osannutkaan ajatella kovin kiinostavaksi kiinnostaakin ihan mukavasti. :-D
  verskinen: Meilläkin käytettiin Lottiksella noita imuina ja kahtakin vaippaa kerrallaan. Ihan kelpo vaippoja vaikka monet niitä vähän morkkaakin.

  VastaaPoista
 9. Söpösiä! Meillä tuolla kans iso pino odottelee käyttäjäänsä, vaan taitaapa olla, ettei äiti jaksa/viitsi tai vain saa aikaiseksi tuunata noin hienoiksi.. :)

  VastaaPoista
 10. Pirtsakoita imsejä. :)

  Meillä ei käytetty näitä kertaakaan päällä, kun poju oli niin iso ja isopissainen jo syntyessään, että eivät riittäneet, mutta nyt ovat vieläkin puolitoistavuotiaalla taskuvaippojen imuina. Hyvin toimivat siellä.

  Pitänee mahdollista seuraavaa varten myös tuunata niitä, ja hyvä idea muuten pistää froteeta, niin saa näpsyllä kiinni. :)

  VastaaPoista
 11. Onpas söpöisiä! Sama urakka ois mulla edessä :) En tykkää noista tuommosenaan, kun hankala pukea kun ei näpsyt tartu :/ Eli nyt vaan kirpulta metästämään ihanaisia froteita :D

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)