30. huhtikuuta 2011

Tunika isolle mahalle :-D

Itselle pitkähihainen ja -helmainen tunika/paita odotuksen loppumetreille ja varmasti tulee käytettyä ison mahan kadottuakin. Tästä tuli nimittäin aikaskin mieluisa.

Kankaana Nanson trikoota jonka bongasin Lasten Metsolasta. Hintaakin kankaalla oli vain kympin metri niin mukaanhan sitä sitten lähti kahden metrin verran. Samaa kangasta oli sinisävyisenäkin, tässä nuo tummat osat on muuten ruskeaa eikä mustaa niinkuin kuvasta voisi päätellä.
Kaavan pohjaksi valikoin Ottobre Womanista 2/08 Pintuck-tunikan jota muunsin pidentämällä hihoja, lisäämällä helmaan kymmenisen senttiä ja lisäämällä leveyttä helmaan. Samaisessa lehdessä olisi ihan äitiyspaidankin kaava, se kokeiluun sitten seuraavaksi.

Hihansuut toteutin samasta kankaasta resorityyliin. Tuli helpolla tavalla hyvän näköinen huolittelu ja tykkään kovasti. Helppokin se on tehdä kuin mikä. :-)
Paidassa olisi pitänyt olle ne pintuck-laskokset tuossa edessä mutta ajatuksissani ompelin ne nurjalta kun ne olisi tietysti pitänyt oikealta puolelta ommella joten tähän tuli ihan vaan tuollaiset normilaskokset niiden sijaan. Ajatusvirhe... :-) Tykkään tuosta lapsuksesta huolimatta.
Pääntie huoliteltu kangaskaitaleella.

Tässäpä poseerausta. Hihat ultrapitkät ja kapeat, helmassakin mukavasti pituutta että mahakin mahtuu hyvin paidan alle. Ei ihan heti näytä liian lyhyeltä päällä tämä tunika.

Sivusta näyttää tältä. Ei olis haitannut vaikka lisääkin leveyttä olisin lisännyt tuonne helmaan. Maha sinne toki sujahtaa ihan mukavasti näinkin.

Hihansuut vielä lähikuvassa. Tykkään näistä ultrapitkistä hihoista ja tuosta tavasta huolitella hihansuut.

Ai juu, oikein HYVÄÄ VAPPUA kaikille!
Vappuaiheeseen palataan parin päivän päästä ainakin pikkuisen....

4 kommenttia:

  1. Tääl toinen joka tykkää ylipitkistä hihoista :D
    just ranteeseen tulevat hihat on ärsyttävän lyhyet ;)
    Nätti tunika!

    VastaaPoista
  2. Kaunis ja tietenkin tykkän pitkistä hihoista kun kaikissa kaupan omissa on minun apinakätiselle liian lyhyet hihat;)

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)