1. huhtikuuta 2011

Nimen julkistus....viimeinkin :-)

Tällainen pieni paketti kotiutui meille tänään. Vihdoinkin! Pienessä paketissa oli paljon iloa. 300 kappaletta nimittäin. :-)  
Tässä ovat omalla logolla tilaamani tuotemerkit. Jee! Mä niin rakastuin näihin heti, ovat söpösiä!

Nimen halusin julkistaa vasta kun merkit ovat minulla ja "vähän" liian kauan siihen menikin. Ystävän avustuksella viimeisteltiin ensin ulkoasua, sitten ihmettelin aikani että mistä tilaan ja nyt ne ovat vihdoin tässä. 
Nämä on nyt sitten toiselta puolen maailmaa tilattu, sieltä sai halvimmalla ja kätevimmin. Toimitusaika tosin oli aika pitkä.  Täältä näin jos jotakuta kiinnostaa.
 
Siinäpä se nimike nyt sitten näkyy. KettuLiini valikoitui kun sitä nimikettä en muilta löytänyt. Se on myös lähellä äänestyksessä suosikkinimeksi valikoitunutta Repoliini-nimeä. Noin kahdessa osassa kirjoitettuna se on aika hauska. Hoksaattekos muuten mun nimikirjaimet jotka on tuon tyylitellyn ketun pohjana? :-)

Tässä vielä lähikuvaa yhdestä merkistä. Väreiksi valikoituivat mukavan retrot keltainen ja ruskea. Kokoa merkeillä 25mm*18mm. Aika pieniä siis mutta halusinkin sellaisia että eivät olisi liian isoja pieniinkään vaatteisiin.
Vähänkö on pro-olo kun on omat tuotemerkit. :-)

Melkein voisi tämän kunniaksi arvonnankin vaikka järjestää taas. Olisko ideoita palkinnoksi? Mun pääni lyö nyt siinä asiassa tyhjää.

15 kommenttia:

 1. hienot merkit!
  Mitä tuli hinnaksi postikuluineen 300 merkille?

  VastaaPoista
 2. Hinnaksi tuli 65$/300 merkkiä, ei mitään muita kuluja. Ja tuo hinta tosiaan omalle design-merkille. Sieltä saa myös noita tavallisempia pelkällä tekstillä olevia. Niiden hintaa en muista kylläkään.

  VastaaPoista
 3. Kivoja merkkejä, mitenköhän hyvin nuo kertää pesua, 60 asteessa ja kuivausrumpu?

  Arvonnasta, joku ihana pehmolelu voisi olla ihana tai sitten Paita tai kassi :D

  VastaaPoista
 4. Merkit kestävät ihan vaikka keittopesun ja rummutuksen. Kokemusta on :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat merkit ja kiva nimi. Arvonta ois kiva, joku pehmolelu vois olla kiva palkinto.

  VastaaPoista
 6. Hieno merkki ja kiitos vinkistä, olen yrittänyt etsiä paikkaa mistä voi tilata järkevällä hinnalla, täysin itse suunnitellun merkin... =)

  VastaaPoista
 7. On kyl tosi kiva nimi ja ihana logo :)

  VastaaPoista
 8. Täällä myös yksi ihan vihreenä! Tosi hieno merkki. Olen miettinyt myös tilaavani. Tarttis "vain" suunnitella ja saada aikaan jotain. Onnittelut!

  VastaaPoista
 9. Onpas tosi hienot merkit! Kiva nimi ja hienosti nimikirjaimetkin osuu kuvaan :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos teille ihanaiset! Mukava että tykkääätte niin merkeistä kuin nimestäkin. :-)

  Palkinnoksi pehmolelu.... Mikä ettei. Pitääpä alkaa sellaista suunnittelemaan. Paita ja kassi kun molemmat on jo aiemmin arvottu. :-D

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)