26. toukokuuta 2011

Pikahamonen

Nyt tuntuu ettei millään aika riitä kaikkeen mitä haluaisi tehdä. Ulkohommat kutsuu kovasti eikä ompelukoneen ääreen ei nyt ehdi niin usein kuin haluaisi. Tällaisen pikaisen kierrätyshameen sain kuitenkin eilen aikaan kun niin syyhytti ommella. 

Tällainen slipoveri sai uuden elämän hameena. Naps vain poikki kainaloiden alta ja siinä onkin jo melkein valmis hame. Slipari tuli lahjoituksena saadusta laatikollisesta vaatteita eikä ollut oikein kenellekään mieluisa. Lottis sai tästä yhden hameen lisää. Oikein hempeän tällä kertaa. 

Tällainen siitä sitten tuli. Helmassa kirpparilta löytynyttä pitsiä niin liinan kuin ihan reunuspitsinkin muodossa. Saa nähdä miten käytössä tuo joustamaton pitsi alareunassa toimii. Muuten kun tuo slipari on joustavaa paksuhkoa neulosta. Muutetaan sitten jos se muotoutuu ongelmaksi. :-)
Sliparin helmaan, eli siis hameessa vyötärölle, laitoin leveän kuminauhan kujaan. Ompelin vaihteeksi tuon käänteen etupuolelle kun ei tuo reuna edes purkaudu. En tiedä oliko tuo nyt niin hyvä idea mutta siinä se nyt on.

Muutaman poseerauskuvan sain otettua kun neiti heräsi päikyiltä. Oikein yhteistyöhaluinen ei tällä kertaa oltu.
Mieluinen tästä hameesta ainakin tuli. Eilen se oli päällä valmistumisestaan lähtien. Ulkohommiin vain vaihdettin housut.

Kiva vähän pidempi hame tästä tuli. Meillä vain ei noita hempeitä yläosia kovin montaa ole, ehkä pitää muutama ommella.... Jos vain ehtisi. Pakollisemmat (eli siis vauvajutut) pitäisi ommella ensin.
Mun pitäisikin varmaan pitää "vauvaviikko" että saisin kaikki vaaville aiotut jutut ommeltua. :-) Kohta tulee kiire kun viikkoja on jo täynnä 34. Hui!

Piti istumiskuvakin ottaa neidin pyynnöstä. Hame ei tässä kyllä paljon näy.

2 kommenttia:

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)