11. huhtikuuta 2012

Teepparia, kassia, bodyä, villahousuja....

Elikkäs kaikkea noita sekaisin sisältää tämänkertainen postaus. Ommeltu siis on monenlaista ja lisääkin edes pikkuisen kerrallaan miltei päivittäin. Kankaita onkin kertynyt sen verran (suorastaan laittoman iso kasa) että saisikin ompelukone hurista aika ahkerasti. :-o

Kolme t-paitaa. Kesä siis alkaa olla pikkuhiljaa mielessa. Sinisävyinen on oma kaavakokeilu Lottiksen käyttöön. Piirtelin siis itse raganhihaisen perusteepparin kaavan ja tämä on testipaita. Liikennemerkkipaita ja maatilapaita on ommeltu Sulo-paidan kaavalla (Ottobre 3/10) ja matkasivat kummipojalle synttärilahjaksi. Koko kaikissa näissä 104.
Liikennemerkkikangas Eilen-designiltä, maatilakangas ja hihojen raidat Liandlolta. Kukkapaidan etu-ja takakappaleen kangas kirpparilta löytynyt ja turkoosi trikoo Ikasyriltä. Resorit kaikkiin Kangastukusta.
Lahjapaitoihin laitoin vaalean turkoosit resorit ,jotka kuvasta huonosti erottuu, ja siniseen vaaleanpunaiset.

Pari kankaista ostoskassia piti myös hurauttaa kun miehen veljen vaimo kyseli tekisinkö hänellekin. No tietty tein ja rahan sijasta pyysin häntä kutomaan parit villavaippahousut vaihdossa kun kaikki villikset on melkein jääneet pieniksi. Hän sai parit ostoskassit ja minä (tai Hemmis) villahousuja. :-)
 Kassit kierrätyspuuvillaa. Kukkainen on vanhaa verhoa ja vihreä lakanaa.
Sisäpuolena punaisessa kassissa vahvaa pikkukukallista puuvillakangasta. Vihreässä kassissa lakanakangas myös sisällä. 

Tässä nämä vaihtarina tulleet villahousut. Langat oli omasta takaa, samoin ohje villiksiin. Muuta ei siis tarvittu kuin vain innostusta neuloa villikset. Kiitoksia R kutomisesta! :-)
Lankana näissä Reggae. Tosi mukavaa lankaa neuloa ja helpompaa käsitellä kuin hahtuva. Olen siis jo aiemmin neulonut tästä langasta. Ainakin nämä vihreät villikset on tästä langasta. Ohjeena Atziinan villavaippahousut koossa L.

Yksi body jälleen samalla koolla ja kaavalla kuin edellisetkin eli Bert-nappilistabody koossa 74. Kaava löytyy Ottobrestä 1/12. 
Kangas Ikasyriltä. Tässä kankaassa muuten seikkailevat samat tyypit kuin ylläolevassa maatilakankaassa. Kuosin on suunnitellut Pikkukiiski. Väri on ihanan pirtsakka keltainen ja resori aiheuttikin pääänvaivaa. Päädyin lopulta himpun verran hailakampaan keltaiseen ja nepeiksi laitoin tummanvihreät. Tämä on kyllä meillä kovin tykätty bodymalli mutta ehkä pitää kokeilla välillä erilaista mallia. Ainakin lyhythihaisia pitäisi kesäksi tehdä. Taidan muokata tästä kaavasta omanlaisen kaavan ilman tuota nappilistaa.

Testiteeppari Lottiksen päällä. Tästä tulikin tällainen taiteellinen kuva. :-)

Turkoosit hihat sopii hyvin kukkakuosiin. Sattui olemaan just saman väristä turkoosia kuin tuossa kukkakuosissa.

Villikset koekäytössä. Varsinkin nämä on aika ihanat. Oikeinkin sopivat ja hyvin istuvat villikset.

Takaa näyttää tältä. 

Juu ja tässä se body käytössä. Sopiva koko ja niin mukavan tyköistuva mun makuuni. Kanttauksen keltainen on vähän haljun värinen verrattuna pirtsakan keltaiseen pohjaväriin. Villiksien lahkeetkin kurkkii body alta.

10 kommenttia:

  1. Kivat paidat on päivänsankari lahjaksi saanut! Mua edelleen himottaa saada lisää tuota keltaista ajoneuvokangasta! Se on vaan niin pirteää!

    Tuollaiset vaihtarit onkin kivoja :)

    VastaaPoista
  2. Ihania ompeluksia! Todella upean väriset villiksetkin!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa kukkakangasta tuossa yhdessä kassissa! Ja tuo liikennemerkkiteeppari on mainio:) Muutenkin kauniita käsitöitä:)

    VastaaPoista
  4. Ihanan värikkäitä ompeluksia! :)

    Meillä on Bert-kaavalla tehtyjä lyhythihaisia nappilistattomia bodeja ja hyvin kaava toimii niinkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Hyvä tietää etä tuo kaava toimii noinkin. Niitä siis työn alle. :-)

      Poista
  5. Ootpa ollu ahkera :) Ihania ompeluksia tosiaan. Nuo kagaskassit on jotenkin tosi kivoja. Olen kattelut niitä muuallakin, mutta en ole vielä itse saanut aikaiseksi.

    VastaaPoista
  6. Ihania ompeluksia. Noi kauppakassit on kyllä ylisöpöt :)

    VastaaPoista
  7. Kauniita ompeluksia ja hienot on vaihtari-villiksetkin!

    VastaaPoista
  8. Ihanan värikkäitä, ja voi noita villapöksyjä! Kumpa olisi itsellakin vielä tuollaisille käyttäjää =)

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)