2. toukokuuta 2010

Jotain vanhaa...

Viikko melkein vierähtänyt edellisestä postauksesta. Vapputervehdyskin jäi tänne laittamatta, hyi minua.Valmista en ole nyt aikaan saanut. Tai oikeastaan olen, mutta työn alla on ollut korjausompeluprojekteja, jotka aina tuppaa jäämään roikkumaan eikä niissä nyt oikein mitään esittelemistä ole. Yhdet villavaippahousut on kohta valmiit ja ne tänne tulee varmaan parin päivän sisään ja ideoita ja vähän aloitettuja töitä on vaikka kuinka.

Kun kerran en ole uutta saanut aikaan, niin esitellään jotain vanhaa ja pari lasten tuotosta.

Tämä on meidän isompien lasten huoneen lamppu, tehty tyhjästä hitsauskoneen lankarullasta, ja siihen sopivasti kieputettu villalankaa. Tätä taisivat Lilli ja Leepertti olla kans tekemässä. Vuoden ainakin on roikkunut jo katossa. Niin ja kyllä, meidän isot lapset asuu samassa huoneessa, tarkoitus olis kyllä saada yläkerta rakennettua niin saisivat omat huoneet. Alkaa olla ahdasta.

Mun tekemät laukut Lillille ja Leepertille. Ainakin pari vuotta vanhat ja sen jo huomaa. Kierrätysmatskua. Laukkuosat lahkeenpätkistä, olkanauha lahkeessa olleesta koristenauhasta, näkyy muuten kuvassakin tuo nauhan originaali paikka. Kirjonnat jämävillalangoista.
Edit. Hupsis. Ei nuo olkanauhat olekaan sitä koristenauhaa, väärin muistin. Nyt vasta kun tarkemmin katsoin kuvaa hokasin että tuo on jotain mitä lie nauhaa...


Kirpparipaita, hintaa tais olla 50 c. Paita oli yksivärinen ja tylsä ja ostinkin sen sillä mielellä että kirjon siihen kuvioita. Taisi olla noiden laukkujen teon jälkeen. Kirjontakuviot omasta päästä, lanka on ristipistotyötä varten joskus kauan sitten ostamaani lankaa. Pistelyohjeita etsin netistä. Kuvio jatkuu edestä taakse ja on yksi lempparipaidoistani. Yhdestä kohtaa etupuolella on lanka katkennut, pitäisi korjata. Pyydän anteeksi huonoa kuvanlaatua.

Lillin viime vuonna koulussa tekemä kassi. Farkkua jossa aplikaatiot. Iso kassi vaikkapa uimakamppeille.

Leepertin koulussa tekemä kassi. Ihan tuore. Puuvillaa ja Aku Ankka-aplikaatiot. Pienempi kuin Lillin tekemä. Suunnilleen A4-kokoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)