31. toukokuuta 2010

Lätsä ja kantamisen iloa

Pikaompeluksena syntyi tällainen lippalakki hyvän ystäväni pikkuiselle pojalle. Kaava viimeisimmästä Ottobrestä. Pienin koko lakissa oli 48 ja tein saumanvarojen verran pienemmän kun pojan päällä oli ympärysmittaa muutama sentti vähemmän. Kangas on kierrätettyä Tampellaa. Tästä samasta kankaasta tein sukulaiselle rengasliinan joskus ja jämäpaloista sitten syntyi tämä lätsä. Jotain muutakin kankaasta vielä saa hurautettua.
Lätsä takaapäin. Takana on kuminauha jotta lätsä pysyy paremmin päässä. Tikkaukset tein siksakilla. Kiva lakki ja sopivakin tuli. Ehkä olis vähän syvemmälle päähän saanut mennä.

Ostin viime viikolla pitkällisen pohdinnan jälkeen Manducan kantorepun. Ihastuin siihen välittömästi. Kipinä repun hankkimiseen tuli kun en pitkää kudottua kantoliinaa saanut selkään sidottua tukevasti vaikka kuinka yritin sitä opetella. Reilu kymmenkiloinen Lottis kun on jo liian painava edessä kannettavaksi. Ostin sitten tämän repun ja  muutaman käyttökerran jälkeen voin sanoa että oli hyvä ostos! Tällä kannettaessa ei juuri huomaa että selässä olis mitään eikä jälkeenpäinkään tuntunut selässä. Suosittelen lämpimästi! Ei muuta uin eväät mukaan ja metsäretkelle!

1 kommentti:

  1. Mukavan näköinen lippis :)! Ja Manduca löytyy meiltäkin. Kaikista meillä olleista paras vaihtoehto :)!

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)