17. toukokuuta 2010

Paitojen piristystä :-)

Muutamia käyttämättömäksi jääneitä tai muuten vain tylsiä paitoja sai vähän piristystä olemuksiinsa aplikaatioilla. Samalla minä sain harjoitusta aplikaatioiden teosta. Liimaharsoa tilasin jo joskus kauan sitten mutta nyt vasta testasin ja ihastuin. Tosi helppo aplikoida kun kankaat pysyy paikallaan ilman tuhansia nuppineuloja. Vielä kun sitä tukikangasta käyttäisi... Paitoja tulee lisääkin. Tässä muutama valmiiksi asti ehtinyt.

Leepertille sammakkopaita. Paita on kirpparilta joskus ostettu ja käyttämättönä kaapin perukoilla lojunut. Kaappia inventoidessa päätin toteuttaa sammakko-aplikaation, minusta paita oli ihan sen näköinen. Aplikaatio joustofroteeta, silmänvalkuaiset fleeceä. Silmien aplikointiin tarvitsen kyllä vielä harjoitusta. Hankalaa saada aikaan kunnollisia pieniä ympyröitä.

Vanha T-paita, jossa vähän tahroja rinnuksissa sai leijona-aplikaation tahrojen peitoksi. Tämä on Lottikselle. Paita oli levahtanut joten kavensin sitä myös hieman. Leijonan harja on jotain villalankaa, jota ostin pussillisen kirpparilta joskus. Langat ilmeisesti ryijyyn tarkoitettu alunperin, olivat nimittäin sellaisia viiden sentin pätkiä ja yksi pikkuryijy niistä on tehtykin. Villalanganpätkiä on vielä tuolla paljon ja monissa eri väreissä. Tähän valikoin ruskeaa, keltaista, oranssia ja punaista. Pätkät olivat aika tuhtia lankaa, joten purin sen säikeiksi. Saa nähdä miten leijonan harjalle käy muutaman pesun jälkeen. Toivottavasti pysyy harjamaisena. Ai juu, leijona korvat ovat sellaiset irtolipareet, hauskat, saa nykkiä leijonaa korvista. :-D

Viimeisena toinen paita Leepertille. Kirpparilta peräisin tämäkin tylsä paita, johon aplikoin pojan lempiaiheen eli Bioniclen naamion. Naamiosta tuli vähän toispuoleinen ja kangas meinasi väkisellä kupruilla. Oli hankala aplikoida kun tuossa kuviossa oli noita ohuita suikaleita jotka liimaharsosta huolimatta tahtoivat lähteä omille teilleen. Poika tykkää kuitenkin kympillä ja sehän on pääasia.

7 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä paitoja tuli! Sammakko on tosi suloinen ja piristävät kyllä kummasti paidan ilmettä!

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Mä tulin antamaan ihan yleistä palautetta. Hienoja juttuja sulla - ihan oman näköisiä. Tällaisista luovista ratkaisuista minä tykkään.

  Minäkin ihmettelen, miten sille leijonan harjalle käy pesussa. Hienoja applikatioita muuten.

  VastaaPoista
 3. Voi ku ihania :).
  Kiva idea toi leijonanharja, toiv. pysyy pesukerrat ja toi sammakko on kyl tosi veikee :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista! Tervetuloa mukaan Virveli! Kiva että tykkäät.

  Taidanpa laittaa tänne päivitystä sitten kun selviää miten leijonalle käy pesukoneessa. Toivottavasti hyvin :-)

  VastaaPoista
 5. Eksyin tänään blogiisi. Mukava löytää blogisti samalta paikkakunnalta.

  VastaaPoista
 6. Aarre, kiva että liityit joukkoon. Mulla on tuolla blogilistassa yks toinenkin kiiminkiläinen, Käsintehtyä näperrystä-blogi nimittäin. :-)

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)