14. lokakuuta 2010

Kukkuu sanoo herra Huu!

Pöllöjäpä tietenkin! Minähän jo kertaalleen kudoin pöllölapaset ja sain aikaan liian pienet. Nyt tein toiset isommilla puikoilla ja kaveriksi vielä pipon.

Tässäpä koko setti. Lapaset samaisen ohjeen mukaan kuin edellisetkin. Lankana Novitan Isoveli, puikot nro 6. Nyt tuli juuri hyvät omaan käteen. Pipon ohje omasta päästä. Novitan sivuilta kävin kurkkaamassa silmukkamäärän ja aloin kutomaan. Silmukoita 96, resoria alareunassa jonkun matkaa ja sitten nurjaa loppupipo. Pöllökuviot tein joka puikon keskelle. Kaventamaan aloin kun päälaki enää näkyi, kavensin  joka puikon keskeltä ja lopussa epämääräisen verran ja vedin  loppujen silmukoiden läpi langan kun alkoi tuntua siltä että korkeus riittää. Oikein tieteellistä kutomista siis :-D Ai juu, pöllöjen silminä muovihelmet.

Pipo passaa päähän ihan mukavasti. Peittää korvatkin kivasti. Saa nähdä  miten pitää tuulta kun on isoilla puikoilla tehty. Hauska oli yrittää saada edes kohtuullisia kuvia yksikseen itseä kuvatessa. Miljoona kuvaa sain poistaa ennenkuin alkoi osumaan kohdalleen. :-)
Ah ja niin ihanat lapaset. Tämä setti taitaa tulla kovaan käyttöön. Nythän tuo lapaskeli jo alkoikin. Tietty pitäis vielä kaulahuivi kutoa niin olis samaa sarjaa kaikki asusteet.... No katsotaan jos innostun...

2 kommenttia:

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)