10. lokakuuta 2011

Syksyn väriläiskä

Täällä on jo lehdet pudonneet puista mutta tällainen väriläiskä vielä piristää syksyn harmautta. :-) 
Teki mieleni repäistä ja ompelin itselleni pirtsakan paidan. Paitaidea lähti tuosta ihanasta Florafox-siirtokuvasta joka oli ihan pakko saada omaan paitaan koristukseksi. siksi tuo pirtsakka oranssi väri. Ketuthan on oransseja, ainakin piirroselokuvissa. :-)

Raglanhihainen paita resoreilla niin helmassa kuin hihansuissakin. Helmaan piti laittaa pinkkiä resoria kun ruskeaa ei ollut tarpeeksi. Kuvassa ruskea resori näyttää kyllä ihan mustalta. Oikein kivan mallinen paita. Pienellä fiksauksella tästä tulee lempparikaava. Ainakin hihoja voisi vähän pidentää ja kaula-aukkoa pienentää. Ehkä hihoja vois myös vähän kaventaa. Sitten voisi tehdä lyhythihaisenkin version. Niin ja jos tekis sellaisen paidan jossa hihat olis eri kangasta. Vois olla eri kiva...
Kaava uusimmasta Ottobre Womanista eli numerosta 5/11. Malli on Everyday Scoop Neck ja koko 42.
Kangas on laadukasta Campan-trikoota. Se ja silityskuva on hommattu molemmat Hanhelista. Ruskea resori taitaa olla Eurokankaasta ja tuosta pinkistä en oo ihan varma mistä.

Tässä vielä lähikuvaa tuosta Florafox-ketusta. Se on siis ruskea ja sellainen nukkapintainen. Sen kiinnityksessä oli vähän ongelmia kun kahden pisteen silityksellä ei meinannut millään tarttua. Sitten kun laitoin silitysraudan kolmoselle tarttui vasta kiinni kunnolla. Muistakaas muuten että kun silitätte noita silityskuvia kannattaa olla kova alusta, esim puinen leikkuulauta niin kiinnitys onnistuu paremmin. 
Hihassa näkyy tällä kertaa Kettuliini-merkki. Kankaan oikea värikin näkyy tässä parhaiten. Herkullista oranssia pinkeillä raidoilla. Oikein pirtsakkaa kangasta.

Poseerausta. Ulkona meinaa olla jo kylmä ja kuvaus on vähän haasteellista. Toivottavasti en rintatulehdusta napannut kun keikoilin noin vähissä vaatteissa pihalla. On huono hiuspäivä. Siksi pipo päässä. Tarttis mennä hiustenleikkuuseen. :-D
Pääntie on vähän turhan avara ja hihat himpun lyhyet mun makuuni. Muuten vallan mainio peruspaita. Antavat kyllä mukavasti ilmettä nuo resorit. Pinkki resori sopii minusta ihan hyvin tuonne helmaan vaikka meinasikin harmittaa resoreita leikatessa kun olisin halunnut senkin samasta ruskeasta kuin muutkin resorit.

4 kommenttia:

  1. Kuule, tuo pinkki resori on piste i:n päällä!

    VastaaPoista
  2. Aika ihana tuo kettukuva, oikein hyvin sopii raitojen kaveriksi. =)

    VastaaPoista
  3. Enpäs ole ajatellutkaan, että voihan nuita silityskuvia käyttää vaikka omaankin paitaan :)Kiva paita ja silityskuva sopii tuohon hyvin!

    Kiitos pussukasta ja sisällöstä tuli tänään perille :)

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)