13. lokakuuta 2011

Voi kääk!

Kävin sitten Metsolan ystävämyynnissä... Eihän sieltä tyhjin käsin pois päässyt. Mukaan tarttui melkein viis metriä kangasta ja pari pätkää resoria. Kankaat kaikki oli tosin alessa. :-)
Keltaraitainen ja kukkainen joustista, keltainen ja autot trikoota. Takana vihreää ja ruskeaa resoria.
Vihreä kangas tuossa vasemmalla on eri kaupasta, Amoriinista. Upeaa kirkkaanvihreää vakosamettia. Napit kans sieltä, olivat puoleen hintaan....

Ja niinku se ei muka riittäis niin tarjouksesta läjä Novitan Puroa värissä Juolukka. Kympillä sai kolme kerää. Seiskaveikka oli kans tarjouksessa kaks kerää hintaan 7 €. Pari kerää piti sitäkin sitten ottaa.
Jokohan näillä pärjäis vähän aikaa??? 

Nyt tarttee valita napit ja ommella ne valmistuneeseen neuletakkiin. Nappien takia mä sinne kaupungille oikeestaan lähdin.... :-)

8 kommenttia:

 1. Paljon ysmyssä on metrihinta? Harmi kun on kaukana, pitää odotella nettiysmyä ;).

  VastaaPoista
 2. hyvät "nappikaupat" teit :D

  saas nähä riittääks metsolan kankaita nettimyntiin asti...

  VastaaPoista
 3. Minäkin kävin tänään ysmyssä, harmitti vaan, kun se vihreä velour oli loppu. :(

  VastaaPoista
 4. Me taidettiinkin törmätä tänään Metsolassa? :) Aika hassu juttu näin blogien kautta "tunnistaa" :) Kivoja löytöjä teit, minä olin pihimmällä tuulella ja ostin vain peuratrikoota ja blossomia velourina. Vieläkun löytyisi aikaa tehdä niistä jotain :D

  VastaaPoista
 5. Yää - miks miks miks asun täällä länsirannikolla...

  VastaaPoista
 6. Riikka: Kuviolliset joustiset ja velourit oli 12,45€, samoin tuo autokangas. raidallinen 9,90€ ja keltainen trikoo 8,95€. Metrihinta siis.

  glenni: Jospa niitä kankaita riittäis. Näytti niitä ihan kiitettävästi tuolla olevan. :-)

  Aatsipoppaa:En kyllä mäkään vihreetä velouria bongannu. Oisin kyllä ostanut jos olis ollu. :-)

  Jonna: Juu niin nähtiin. :-) Hassua tosiaan tunnistaa ihmisiä vaikkei "oikeesti" tunnekaan ihan vaan blogien kautta. Pitäiskö järjestää oikeen blogistien kokoontuminen niin pääsis tutustumaan muihin samanhenkisiin. :-)
  Muuten, ihana se vauvanhaalari ihan livenäkin. Pakko oli kommentoida vaikka varmasti olet siitä kommentteja saanutkin. :-)

  VastaaPoista
 7. kiitos, siitä tuli kyllä kiva kun kangaskin on niin nätti :) Tuo blogistien kokoontuminen olis oikeesti aika hauska idea, oletko muuten facebookissa ompeluelämää -ryhmässä? Siellähän on paljon blogisteja ja voisi olla helppo järkätä tapaamisia :)

  VastaaPoista
 8. Jonna: Olen kyllä siellä facessakin. En kylläkään kovin aktiivisena kun ei meinaa aika riittää sielläkin pyörimiseen. :-)

  Mutta joo, voisihan sitä vaikka livekokoontumistakin suunnitella. Heitin vaan ihan puolittain vitsillä mutta miksipä ei. Hauskahan se olis muitakin "käsityöhulluja" tavata. Pitää melkein käydä kyselyä jättämässä jos kiinnostais muitakin.

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)