11. tammikuuta 2011

Keltaista pukkaa

Vauvautuneelle ystävälle, tai siis hänen lapsilleen, halusin ommella jotain pientä. Keltapainotteiseksi meni. :-) Retro on äidille in ja niinpä syntyi tällaiset aika retroiset kamppeet.

Mustikka-haalarit metsolan sinappisesta ruutujoustofroteesta. Näistä tuli niin ihanat ja niin söpöt kun ovat pienet, kokoa 62. Ohjeesta poiketen tein kiinnityksen nepein. Nepit on kullanväriset ja sopii aika mainoisti tähän haalariin. Tehosteena käytin Metsolan vihreää ruutujoustista, resorit samaa sävyä. Ohje haalariin löytyy Ottobren numerosta 6/09. Samalla kaavalla leikkelin Lottiksellekin jo haalarin. Ommella vaan pitäis. Siihen teen kyllä vähän erilaisen taskusysteemin ja muutenkin vähän muokkasin kaavaa. 

Taakse niskaan piti ängetä tuo Homemade-nauha. Mun nauha alkaakin kohta loppua. Pitäis ostaa lisää tai keksiä oma nimikenauha. En oo vielä päässyt itseni kanssa sopimukseen mitä siinä omassa nauhassa lukis. :-D

Ystävän isommalle tytölle halusin jotain pitkäikäista mutta tyttömäistä. Kaavaksi valikoitui Jigsaw-mekko Ottobrestä 1/08. Tuossa lehdessä on muuten paljon puuvillaisia ompeluksia joita on hyvä toteuttaa vaikka retrolakanoista. Monta kaavaa pitäis tuosta lehdestä kokeilla. :-) Koko on 122. Aika reilun näköinen mutta eipä mulla oo viisvuotiasta johon verrata. Kauan tuon pitäis ainakin mennä. Mekkokangas on vanhaa verhoa, kiinnitysnauha lakanaa. Tätä tehdessä mulla tulikin yks idea johon tätä ihanan aurinkoista verhoa vois käyttää. Siitä ehkä sitten myöhemmin..

Tässäkin niskassa tuo Homemade-merkki. Näkeepä sitten mekon omistajakin miten päin mekko pitää pukea. :-)

8 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle blogistani:) Oot aika hyvin kyllä saavuttanut aidon retron!:D

  VastaaPoista
 2. Selkeesti muutkin tykkää retrosta. :-) Kiva! Mukavaa että tulit vastavierailulle Leena. Mun pitääkin sun blogiin vielä tutustua tarkemmin kun en vielä ehtinyt. Kivoja juttuja sullakin siellä!

  VastaaPoista
 3. Kiva haalari, mäkin tein tuosta ruutujoustiksesta just vauvalahjaksi. =) Ja edellisen postauksen villakuori on kaunis, täytyykin itekin kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Oi kun ihanan söpöset retro-vaatteet!! Ja tosi söpöset villikseet nuo edellisen postauksen.. Eipä ole itsellä tullut mieleenkään neppikiinnitteisinä.

  VastaaPoista
 5. Bluehost is one of the best web-hosting company with plans for all of your hosting needs.

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)