23. tammikuuta 2011

Pienempi norjalainen ja rattoripaita

 Tämän viikonlopun saldoa. Traktoripaita ja myssy. Myssy kaveri tälle aikuisten myssylle. Paidan surautin eilen kun Lottis nukkui kumman pitkät päikkärit. Tämä paita matkustaa samaan osoitteeseen kuin edellisen postauksen vaipat, isosiskolle vain. Pikkuveli sai rattoripaidan syksyllä ja sisko halusi myös joten tässä viimein siskollekin paita. :-)

Myssy yksikseen...
...ja sitten isomman myssyn kanssa. Lanka ei ihan ollut samaa sävyä mutta lähelle kuitenkin. Vähän enemmän meren sininen tai turkoosiin vivahtava on tuo lasten myssy. Ohje on samasta osoitteesta kuin isonkin myssyn, nyt vain sillä oikealla ohuelle langalle tarkoitetulla ohjeella. Oli muuten paljon työläämpi kutoa ohuemmasta langasta kuin paksusta. Lanka muuten on eräältä Oulun kirpparilta jossa yhdessä pöydässä on noita lankavyyhtejä ja kaikenlaista krääsää. Huomasin kutoessa että langasta lähtee väriä. Bambupuikoista tuli ihan siniset. :-o Täytyy pestä tuo myssy ennen kuin lähetän sen uudelle omistajalleen.

Lottis poseerasi myssyä. Saaja kun on muutaman kuukauden nuorempi kuin Lottis niin hyvä oli kokeilla meidän neidille sopivuutta. Kiva malli kyllä eli taidan tehdä vielä (ainakin) yhden... Tosin nyt on puikoilla vielä yksi päänlämmitin samaan osoitteeseen. Pitäähän sitä perheen isukillekin jotain paketissa olla kun kerran muillekin...

Hyvin sopii päähän. Neiti on vähän pölähtäneen näköinen.:-)

Rattoripaitaa lähempää. Kangas Metsoloilta.  Olenpas asetellut kummasti tuon paiden tuohon kuvaan. Ihan rytyssä. 
Yksityiskohdaksi paitaan laitoin ruskeasta rattorijoustiksesta taskun. Kohdistin sen oikein noihin kuvioihin sopivaksi. Aika hauska tuli. Rattori kangasta on vielä vähän kumpaakin että Lottiksellekin sais yhdistelemällä jotain rattoriaiheista. Kaavana tähän paitaan Ottobren 6/07 Tilda koossa 92. Samalla kaavalla tein Timppa-paidankin. Kiva yksinkertainen kaava.

Neiti oli passeli poseeraamaan tätäkin. Ei kuvasta kyllä paljon saa tolkkua paidan mallista. Hiukkasen on pitkät hihat vielä. Taskua Lottiksen piti testata. 

Taskulamppu vei tällä kertaa huomion että sai kuvattua. :-)

Mahtavasti on muuten porukka osallistunut arvontaan. Mä oon ihan yllättynyt suosiosta! :-)
Lukijamääräkin on pompsahtanut ihan uusiin lukemiin! Kiitos teille kaikki ihanat ihmiset ja onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti. Ja ne jotka ei vielä oo osallistuneet... Hopi hopi osallistumaan, vielä ehtii hyvin! 

2 kommenttia:

  1. Onpas kyl kivasti yhdistetty toi tasku :D

    VastaaPoista
  2. Siis ihan oikeasti olet kohdistanut tuon taskun noin hienosti?!!! Wow, mitkä hermot.

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)