31. tammikuuta 2011

Minullekin tunnustus :-)


Kiitoksia Lumiida tästä tunnnustuksesta! Tällainen lämmittää aina mieltä. Ilmeisesti olen osannut laittaa tänne muidenkin mielestä kivoja juttuja! :-)
Tähän liittyy seitsemän asian kertominen itsestään joten tässäpä tulee jotain mitä mieleen ekana pälkähtää.

1. Minäkin inhoan siivoamista niinkuin moni muukin on tunnustanut. Sen kyllä huomaa ja yllätysvierailulle ei kannata tulla jos ei halua kohdata hirvittävää myllerrystä. 
2. Keskeneräisyys on minulle ominaista. Projekteja on jos jonkinlaisia aina kesken ja niitä tahtoo jäädä puolivalmiina roikkumaan. Olen yrittänyt kyllä opetella tekemään asiat kerralla valmiiksi.
3. Innostun helposti ja haluan aloittaa uusia projekteja. Tämän lopputulos näkyy sitten tuossa edellisessä kohdassa.
4.Tykkään leipoa. Olen alkanut leipomaan perheen tarpeisiin kaikki leivät. Meillä ei tosin sitä paljon kulukaan kun aikuiset ei (vilja)leipää syö. Lottis on innokas  leipomusapuri.
5. Olen karppaillut jo reilut neljä vuotta eikä loppua näy. Lottiksen raskausajankin karppasin ja sama tahti jatkuu nyt seuraavaa odotellessa.
6.Meillä kasvaa ikkunalla muun muassa ananas ja sitruuna ja avokado. Kaikki itse kasvateltu. On mukava kokeilla kasvatella kaupan hedelmistä kasveja
7. Ompelupöytäni on samalla ruokapöytä ja tietokonepöytä. Välillä kaikkien toimintojen mahduttaminen vaatii luovuutta. Oma ompelutila olis niin ihana...

Tämä pitäis jakaa viidelletoista blogille. Aika moni on tämän jo saanutkin. Poimin seuraamistani blogeista nämä. Olkaapa hyvät!

Handmade by Annika
Heikun Keikun
Villa Kiana
siviä
Siksot
Pumpulia ja pellavaa
Pitkä lanka
Onnellinen päivä
Mari O´netti
Inkeliina
aeno
Tosimummo
Tassunjälkiä
Villapata kiehuu

ps. Vielä ehtii arvontaan tämän päivän ajan osallistua! Hopi hopi jos et vielä ole osallistunut! :-)

6 kommenttia:

  1. Tämä olkoon tähänastisen blogihistoriani onnellisin päivä!!! Sain ensimmäisen tunnustuksen, ja kymmenennen lukijan :D Kiitos.

    VastaaPoista
  2. Nyt vasta huomasin, että olin päässyt mukaan tähän tunnustuksen saajien joukkoon. Kaunis kiitos!

    VastaaPoista
  3. Katsos kun on mennyt ihan ohi tämä! Kiitos paljon :)

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)