18. tammikuuta 2011

Lissää haalaria

Lottiksellekin haalarit samaisesta ruutujoustiksesta kuin edellinen vauvalahjus. Aika ihanat tuli!Tuo väri on jotenkin niin ällöttävän ihana. :-)

Kaavakin on sama kuin edellisissä eli Mustikka-haalari Ottobrestä 6/09. Koko vaan on 92 ja juu, olis pitänyt tehdä kokoa pienemmät. Sovitin näitä kun haalari oli suunnilleen koottu ja huh-huh kun oli iso. Niinpä lahkeisiin reilu käänne ja kuminauha ja yläosaa vähän leikkelin uusiksi ja laitoin nappikiinnityksen olalta vetskarin sijaan niin sai sopivamman. Kasvunvaraa ainakin löytyy. :-D

Ekaa kertaa tein tällaiset taskut. Ohjetta katselin vähän Sanilta. Venytin sitten vähän liikaa tuota resoria tuohon reunaan niin se veti ryppyyn koko taskun. Vähän ärsyttää mutta ei tuo käyttöä haittaa. Seuraavissa haalareissa olen viisaampi. Ne onkin jo suunnitteilla. Tosin varmaan jonkinlaisin muutoksin.

Kiinnitys tosiaan olalta nepein. Vauvatyylillä siis. Tuossa on nepit kaksin kappalein ja kahdessa rivissä että on säätövaraa.

Lottis ihan mielellään alkoi poseeraamaan tällä kertaa. Taisi olla mieluiset haalarit. :-) Jellona kaverina.

Taskut tuli ehkä vähän liian alas ja lahkeissa tosiaan varaa reilusta. Jalan alle ei kuitenkaan mene niin käyttöön pääsevät heti.

Sitten testattiin taskuja vaikka vähän alhaalla ovatkin.

Ja lopuksi istuskellaan jellonan kanssa. Mukavan oloiset haalarit tuli!

Muuten, ajattelin laittaa arvonnan pystyyn teille ihanat ihmiset. Siitä lisää pian. Ehkä jo tänään jos ehdin...

4 kommenttia:

  1. Aivan jumalaisen hieno haalari!

    VastaaPoista
  2. Mulla on juur noita samoja kankaita :D Ostin tarjouksestsa. Ja saman tyyppiset haalaritkin oon tehnyt: http://sisisivia.blogspot.com/2010/10/agg-kopiot-ja-ne-toiset-haalarit.html he heh. Tukikangas auttaa muuten paljon tollasen taskun kanssa!!!

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia Anna ja Kokox! Nuo mun kankaat ostin kans alennuksesta. Tai siis kävin ostamassa alesta lisää kun palat mulla jo oli. Sain viimesen pätkän vihreetä. Hienon näköiset haalarit nuo sun Liisa!

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)