16. marraskuuta 2010

Timppa....hei Timppa.....

Meillä asuu Timppa-fani. Tiedättehän Timpan, Late lampaan pienen serkun. Lelulehdestä Timppa-sivu on jo luettu puhki, dvd:kin piti hankkia kun ei netistäkään montaa jaksoa Timppaa löytynyt. Piti sitten tekaista pienelle Timppa-fanille Timppa paita. :-)
Raitakangas on Metsolan alesta ostettu puoleen hintaan. Raitoja oli muuten tympeää yrittää kohdistaa kohdalleen. Vaikka kuinka yritin leikatessa ottaa raidat huomioon niin ei ne ihan kohdalleen menneet. Timppa on fleeceä ja mustaa sekoitekangasta. Kumpikaan noista ei ole purkautuvaa joten surautin ne vain suoralla tikillä kiinni. Kukka on puuvillaa ja keskusta joustofroteeta. Kukan varsi tikattu tiheällä siksakilla. 
Timpan kuvaan olen tyytyväinen mutta kukkaan en ihan. Siksakki meni jostain kohdista epäsiististi. No pitää harjoitella vielä, eipä tässä vielä kovin montaa kertaa ole tullut aplikoitua. :-)

Paidan kaava on Ottobrestä 6/07, Tilda trikoomekko. Pienin koko oli 92 ja sen tein hieman lyhennetyillä hihoilla. Kaula-aukosta tuli kyllä vähän liian avonainen, seuraavaan kyllä pienennän. Luulen nimittäin että tällä kaavalla tehdään ainakin toinen mekko/paita, ehkäpä pukinkonttiinkin yksi. Taidan myös vähän kaventaa kaavaa seuraavaan versioon.

Neiti ihastui Timppa-paitaan. Taisi tulla lemppari.

Ihana ilme taas kerran. :-) Tässä näkyykin että tuo kaula-aukko on tosi reilu. Pikkasen isohan tämä Lottikselle vielä on mutta hyvä kun on kasvunvaraa.

9 kommenttia:

 1. Oi, ihana Timppa! Mahtavat värit!

  VastaaPoista
 2. Vautsi vau! Tää on kyl upea. Timppa sopii niin hienosti tuohon raitakankaaseen!! :)

  VastaaPoista
 3. Late ja Timppa on meilläkin rock, poika ihastuisi ihan taatusti tuohon.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille. Saitte minut taas hymyilemään ja hyvälle tuulelle. :-) Kiva että tykkäätte!

  VastaaPoista
 5. Onpas ihana! Ja nyt jäi sitten se tunnari soimaan päähän loppu päiväksi... :S

  VastaaPoista
 6. Nyt ratkes, mitä pikkujätkälle pitäs applikoida! Aivan ihana Timppa!

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)