26. marraskuuta 2010

Palleroita ja tyyny

Eilisen satoa. Huopapalloja kuusenkoristeiksi eilisillan neulahuovutuskurssilta ja koristetyyny. No ompelin mä kyllä muutakin mutten julkista vielä kun ovat synttärilahja. :-)

Tyynyn kangas on mulla pyörinyt kangasläjässä jo kauan ja en ole oikein keksinyt mitä siitä tekisin. Nappasin sen joskus kirpparilta kun siinä on tuo kiva kuvio. Kangas on säkkikankaan tapaista eikä oikein mihinkään kovin kulumiselle alttiiseen paikkaan sopinut. Varmaankin ollut joku pöytäliina kokonsa puolesta, oli siis neliönmallinen, jotain 80 cm sivu.  Kaappeja siivoillessani tuli vastaan joskus ostamani koristetyyny johon en koskaan ollut päällistä saanut tehtyä ja  mulla välähti. Kuviohan on just sopivan kokoinen tyynyyn! Ei muuta kuin pikainen surautus ja uusi ihana tyyny oli valmis.

Nämä syntyi yhden illan juttuna. :-) Eilen illalla oli nimittäin neulahuovutuskurssi jossa sain aikaan nämä joulupallot. Aloitin vain kokeilemaan yhden pallon tekemistä mutta kun sain valmiiksi piti kokeilla eri väriyhdistelmää, ja taas uutta jne... Näitä tuli sitten lopulta viisi enkä muuta ehtinytkään kokeilla. Kolme tuntia on kovin lyhyt aika. Kivoja näistä tuli kyllä. Ehkä mun täytyy käydä ostamassa itelleki tuota villaa, isommilta lapsilta varmasti onnistuu ihan hyvin tämä homma.

1 kommentti:

  1. Kiva tyyny tuli :)
    Ja kivoja noi pallot. mulla odottais kans tuos huopapalloja kasa, idea jo o mitä niist tekis (ku vaan kerkeis ;) ).

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)