26. marraskuuta 2010

Kalaonnea!!! :-)


Eli siis hyvää syntymäpäivää kalafanille Maijalle! Neiti täytti kolme vuotta ja kalat on nyt olleet SE juttu. Kala-aiheinen lahjus piti siis väsätä. Kalat uiskentelivat mekkoon koristeeksi ja hernepusseiksi.

Mekko edestä. Kaavana Ottobren 1/09 Babushka, koko 92. Hiukkasen pidensin helmaa kankaan sallimissa rajoissa. Kangas babycord-samettia Eurokankaasta. Jämät näistä housuista menikin aikalailla tähän mekkoon. Kalat on raitavelouria muuten mutta evät fleeceä. Raitavelourista tulossa jotain pukinkonttiin ja jämäpaloista tein nuo kalat. Homemade-merkin ja kukkanauhanpätkän laitoin tuohon helmaan.

Takana uiskentelee vielä yksi kala.

Etumuksesta kuvaa. Unohdin taas että tukikangastakin vois olla hyvä käyttää ja tuo etukaitale vähän mutkittelee. Vuorikankaana kivakuvioista trikoota. Nuo frillat (vai mitkä nuo nyt onkaan) tuossa olkaimissa on aika kivat vaikka ensin meinasinkin ne jättää pois. Neppejä laitoin kolme olkaimiin että voi säätää.

Sitten nämä hernepussikalat. Materiaalina puuvillakankaat omista jemmioista. Evät on kaksinkertaisesta kankaasta. Ihan tyytyväinen en ole näihin mutta kyllähän nuo kaloiksi tunnistaa. Lottis ainakin tunnisti. :-) Ensin meinasin tehdä kalat vain kahdesta kappaleesta mutta näissä on nyt pohjakappale erikseen. Ompelin tuon vartalon ensin evineen valmiiksi. Pyrstöaukon jätin auki. Lisäsin herneet, ujutin pyrstön paikalleen ja tikkasin päältä kiinni. Lottis tykkää näistä kovin ja kanniskeli ympäri taloa. Ehkä pitää sitten ommella uusia vähän muunnellen ja myös sellaisia kahdesta kappaleesta tehtyjä taidan kyllä testata.
Pitihän mekosta saada sovituskuva vaikka vähän iso onkin. Vähän vaan suttu kuva. Tässä olkaimet on pienimmillä säädöillä.

Sitten neiti päättikin että nyt otetaan pötköttelykuvia. No otetaan sitten...

Ja takaapäin vielä. Kala sielläkin uiskentelee. 

Asiasta seuraavaan, mutta toi vihreä tyynynpäällinen löytyi kirpparilta 20 sentillä. Materiaali jotain vakosametin ja froteen risteytystä. Ihana pari tuolle edellisen postauksen tyynylle.


Hupsista, vahingossa julkaisinkin tämän jo nyt vaikka vasta huomenna piti. Enkä tätä poiskaan tästä saa.... No jospa lahjan saaja (tai siis äiti) ei ehdi käydä kurkkimassa. :-)

2 kommenttia:

  1. Tulee kyllä varmasti kalafani niin onnelliseksi noin hienoista lahjoistaan :)

    VastaaPoista
  2. Ihana lahja!!! Ja kiva idea noi kala-hernepussit :)

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)