15. marraskuuta 2010

Muutama kakku

Ei oo tullut tänne noita leipomuksia laitettua vaikka niitäkin tulee tehtyä ja kuvattuakin kun muistaa. Nyt kun isänpäiväksi piti kakku leipoa niin pistän tänne muutaman vanhankin kakkusen. 
Isille siis työkalukakku isänpäiväksi autoharrastusta mukaillen. Kakun päällä koristeina siis sokerimassasta tehtyjä työkaluja ja pulttia ja mutteria muodostaen isi-sanan. Lilli taiteili nuo koristeet. Tästä tuli hauska. Normi sokerikakkupohja, välissä rahka/kermasekoitusta kaakaolla terästettynä (samaa myös päällä), mansikoita ja appelsiinihilloa.

Tämä kakku oli Leepertille. Kesällä jo syöty :-) Päällä koristeena lumen bionicle ja koristelu sen mukainen ikäänkuin luminen ja jäinen. Täytettä en enää muista mutta veikkaisin kermaa ja mansikoita. 

Kiulukakku. Yrittää ainakin olla.... Tämä oli juhannukseksi. On olevinaan siis saunakiulu. Reunat ja kiulun kahva on keksitikkuja. Mustikalla yritettin tehdä "vedestä" sinistä mutta kyllä siitä ennemminkin pinkkiä tuli. Hyvää oli kuitenkin.
Tämä on mantelijauhoista leivottu suklaakakku. Lilli teki kakkukuvan ja sitä varten piti  sitten kakku leipoa. Kuvaaja vaan oli hidas ja kakku ehdittiin jo aloittaa ennen kuin kuvan ehti ottamaan. :-)1 kommentti:

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)