18. marraskuuta 2010

Testipökät

Eilen surautin pikaisesti yhdet testipökät Lottikselle korjausompelusession päätteeksi. Katsoin uusimmassa Ottobressä olleita Milla-housuja sillä silmällä että niitä pitää kokeilla. Koot alkoivat vaan 92:sta kun meidän neitille tuo koko normaalisti on vielä iso kun  normaalisti käyttää kokoa 86. Pöksyissä on kuitenkin pitkät resorit niin päätin ommella testipökät Eurokankaan palalaarin trikoosta ennen kalliimpien kankaiden leikkelyä. Kangas on vaaleanvihreää ja siinä on liilalla pilkkuja. Selvennykseksi vaan jos ei kuvista oikein saa selvää. :-)

Malli todettiin toimivaksi. Käännettävät resorit teki näistä pöksyistä sopivat. Tykkään myös noista rypytyksistä lahkeissa. Kuvassa ehkä näyttää hölmöltä mutta päällä hyvältä. Nämä on myös aika kapeaa mallia, sopivat tunikan tai pitkän paidan kanssa mukavasti. 

Neiti asettui oikein pötkölleen kuvattavaksi. Näkyy noi lahkeen rypytykset ainakin hyvin.

Ihanaa tämä kuvaaminen näin marraskuussa. :-/ Ilman salamaa tulee ihan tärähtäneitä kuvia ja salaman kans taas taustaltaan pimeitä. Aargh...

Meidän pallopylly.... :-)

4 kommenttia:

 1. Kivat pöksyt!
  Tuo kuvaaminen on kyllä tosiaan haasteelista, valoa ei ole päivälläkään riittävästi. =( Ja sitten lisäksi liikkuvainen malli...

  VastaaPoista
 2. Taas to do-listalle yks juttu lisää :D
  Kivan näköiset housut, malli näyttää loistavan kivalta. :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä vinkki kuvaukseen salaman kera; jos kamerassasi on salamalle valinta "täytesalama", (se on sellainen silmän kuva) niin käytä sitä. Se ei tee niin kovia kontrastieroja ja valaisee myös taustan! Toinen hyvä vinkki on askarrella pahvista sellainen palanen joka päällystetään foliolla, se laitetaan salaman eteen silleen vähän viistoon, niin se folio heijastaa valon tasaisesti ja pehmeästi. ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos TaiNa kuvausvinkeistä. Täytyy alkaa testailemaan. Löysin kamerastani sellaisen silmän kuvan kyllä. Pitää varmaan kaivaa vielä käyttöohjekirjakin esille ja ihmetellä. :-)

  Kiitti myös Sanille ja Heidille kommenteista!

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)