25. helmikuuta 2011

No kassihan se siinä

No mikäs siitä arvoituskasasta sitten syntyikään? No se kassihan siitä tuli vaikka hauskoja ehdotuksia kyllä tuli muitakin.  Pintse heti ekalla kommentilla arvasi eli ylläri lähtee sinnepäin. Laitahan Pintse yhteystietoja tulemaan. Mun pitää vaan ensin saada se ylläri valmiiks. :-)
Tällä kassilla voin osallistua myös MaMa-haasteeseen, jonka aiheena on  tällä kertaa pitsi. Tuo haaste oikeastaan sai minut toteuttamaan tämän kassin juuri nyt. Ajatus kun on odottanut toteuttamistaan jo hyvän tovin.

Kaikki materiaalit kassiin kierrätyskamaa. Ruskea liina on siis kahdeksasta palasta eli kaksinkerroin tuossa kassissa. Oranssi liina läppänä. Koristuksena muutama nappi. Napit on kyllä uusia mutta ylijäämää ja marinoitunutta tavaraa nekin.

Tässä vielä parempi kokonaiskuva. Olkanauhana tosiaan sitä tarjottimenroikotusnauhaa. Se vihreä rengaskin on mukana. Näköjään vain jäi tuon nauhan alle tuossa kuvassa.

Kurikistusta sisälle. Aukosta tuli hieman kapea kun halusin kiinnittää tuon olkanauhan tuohon noin tilaa vievästi. Ei se siihen oikein muuten asettunut mukavasti. Kassi siis vuoritettu ruskealla kauan marinoituneella pellavalla. Olkanauhan toinen puoli samaa pellavakangasta. Sisässä kaksi taskua ja nepit taskujen suissa. Niin ja siellä on sellainen klipsikin johon saa vaikka avaimet kiinni. Ei vaan näy yhtään kuvassa enkä ehtinyt toista kuvaa ottamaan kun neiti alkoi huutelemaan sisällä.  
Tuossahan tuo vihreä roikottimen rengaskin reunassa vilahtaa. :-)

Tälle takille tuo kassi olis tarkoitettu kaveriksi. Tästä kuvasta näkyykin että olkahihna on kam-nepein säädettävä. 
Takki tarttui pelastusarmeijan kirpparilta mukaan kuudella eurolla. On vanha Luhdan kevyesti vuorattu takki ja pientä korjausta (ja tuunausta) vaatii. Ostin tämän siksi että se on sopiva isomahatakki. :-D Siinä on takana halkio joka mahdollistaa raskausmahan peittämisen sinne alle. Kesäisempi isomahatakki pitää vielä tehdä. Pitäis vaan keksiä malli joka näyttäis hyvältä myös pienemmällä mahalla. Ei kellään olis vinkkiä?

7 kommenttia:

 1. Ihana laukku, tosi kiva! Takista ei valitettavasti kokemusta, olen pärjännyt ihan oman kanssa edelliset raskaudet ja toivon että täällä kerta käy samoin...

  VastaaPoista
 2. Vai tuli siitä sitteki laukku :)
  Hieno!

  VastaaPoista
 3. Nyt on MaMa-haasteen hyvä tarkoitusperä toteutunut, jos kerran idea on jo ollut muhina-asteella ja odottanut vain viimeistä kimmokettaan syntyäkseen! Kiitos osallistumisesta:)

  VastaaPoista
 4. Hieno idea! Noita vanhoja pitsiliinoja, joita näkee kirppiksellä, tekis aina mieli käyttää johonkin, mutta mihin... Nyt sitten sain uuden idean.
  Kiittää ja kumartaa!

  VastaaPoista
 5. Elina: Blogistani löytyy juuri tältä viikolta yksi postaus aiheesta:)

  VastaaPoista
 6. Kiva että tykkäätte! On niin mukava saada hyvää palautetta.

  Leena: Niinpä. Olit haasteinesi mun inspiraation viimeinen niitti tällä kertaa. :-D

  Elina: Pitsejähän voi käyttää mausteeksi melkein mihin vain. Tuunata paitoja tai vaikka farkkuja tai laittaa taskuksi kassin kylkeen. Viimeisin idea olis toteuttaa mekko jotenkin pitsiä hyödyntäen. Toteutusta täytyy vain miettiä vielä. Niin ja päiväpeite vanhoista pitsiliinoista olis kans kiva idea jonka ehkä toteutan. Nuo liinat kun ei maltaita kirpparilla maksa. :-)

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)