1. helmikuuta 2011

Arvonta suoritettu!

Olipas teitä osanottajia! Yhteensä 66 osallistui arvontaan ja arpoja kertyi yhteensä 122 kappaletta. Lukijoitakin tuli arvonnan aikana hurjasti lisää, 25 kaikkiaan! Vau! 
Olin ajatellut että teen arvonnan ihan perinteisesti lappusysteemillä mutta noin suurta arpamäärää en alkanut paperille kirjoittamaan ja leikkelemään arvoiksi. Tietokone hoiti homman satunnaisnumerogeneraattorilla (hirvee sana). Voittajanumeroksi tuli pyöreä tasaluku 100 ja se tarkoittaa että voittaja on

Mari

Ja koska arvontaan osallistui kaksi Maria niin tämä tarkoittaa Mari O´Netti-blogin Maria. :-)

Onnea kovasti Marille! Tämä tietää sitä että sininen sienipaita koossa 98 matkaa teille päin!

Sitten äänestystulokset. Teistä oli kyllä paljon apua nimipohdinnassa. Paljon hienoja uusia ehdotuksiakin tuli, kiitoksia niistä.

Vaihtoehdoista eniten ääniä sai vaihtoehto 2. Repoliini, toisena numero 1. Ketukas ja  numero 3. Pikku-kettu kolmantena.

Äänestyksen edetessä selvisi kuitenkin että nämä kaikki ovat jo käytössä jossain muodossa, enkä halua keneltäkään nimeä lainata. Päädyin sitten tarkastelemaan uusia nimiehdotuksia ja sieltä löytyikin mieluinen ehdotus jota en googlaamalla ainakaan löytänyt olevan kenelläkään käytössä.
En paljasta sitä vielä. Pidetään virallinen nimenpaljastus sitten kun saan merkkejä tilattua. Saatte pysyä jännityksessä sen aikaa. :-)

4 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle! =)

  Jäämme mielenkiinnolla odottelemaan lippulappunimeäsi..

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle täältäkin!

  Harmi kun Repoliini on jo käytössä, se olisi ollut hauska :) Mutta uskon, että se uusi on jotain vielä hauskempaa :D Jännittää!

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajalle. Minäkin innolla odotan, mikä nimi mahtaa olla.

  VastaaPoista
 4. Jeeeeeee! Mulla ei ikinä ole arpaonnea, mutta sattuipa nyt onnenkantamoinen aivan huippusaumaan :)

  Ja mielenkiinnolla odotan nimipaljastustasi!

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)