26. helmikuuta 2011

Puropaita vol 2 ja suklaakakkua

Toinen kudottu paita Puro-langasta kun se ensimmäinen oli kuitenkin sen verran napakka että saa jäädä uutta käyttäjää odottelemaan. Tällä kertaa tuli passeli eli kokona noin 86-92.

Värinä tällä kertaa Luumupuu. Ihania eri lilan sävyjä ja pikkuisen ruskeaa. Ihania muitakin värejä tuosta Purosta on nyt saatavilla. Olen aivan ihastunut tuohon lankaan. Pitäiskö tehdä vielä yksi.... :-) 
Ohjeena muokattu Ruttu-Nutun ohje. Edellisestä paidasta viisastuneena tein raglanlisäyksiä enemmän eli yhteensä 8 kertaa. Hihansuista ja helmasta jätin resorin pois. Halusin että reunat saa tuolla lailla rullautua. Eteen lisäsin vielä tuollaisen hupparitaskun. Tasku on siis sivuista auki.

Pari kuvaa sain neidistä napattua uusi villapaita päällään ennen päikkäreitä. Nyt on sopivasti väljyyttä ettei ole ihan makkarankuori. Tässä näyttää niinkuin hiha olis lyhyt mutta kyllä se ihan sopivan pitkä on. Vissiin vain vähän vedätyksellä tuossa.

Taskuakin piti tietysti testata. Nuo pienet ihmiset tykkää kummasti kaikenlaisista taskuista. Niihin on mukava työnnellä pientä tavaraa. Äiti sitten tietysti unohtaa vaatteita pesuun laittaessaan tarkistaa taskut ja pesukoneesta löytyy milloin mitäkin. :-D

Lopuksi vähän herkkua. Lilli kävi eilen ystävänsä syntymäpäivillä ja tämä oli toivonut lahjaksi suklaakakkua. Hieman erikoinen toive 12 vuotta täyttävällä. :-) Lilli sitten leipaisi Paholaisen suklaakakun. Ohje kirjasta 200 suklaaunelmaa jonka Lilli sai muuten joululahjaksi. Päällä koristeet valkosuklaata. Smetanaista suklaakuorrutetta välissä ja päällä. Nam.

4 kommenttia:

  1. Hienot on paita ja kakku. Hih, oon tehny samalla ohjeella samanlaisen paidan (ilman noita muokkauksia), saman värisenkin, vaikka eri langasta, tykkään kyllä kovasti noista väreistä!

    VastaaPoista
  2. Hieno paita ja nam mikä suklaakakku..maistuis mullekin ;P

    VastaaPoista
  3. Alkopa tehdä mieli kakkua :D
    Kiva paita, täytyy munkin kokeilla tuolla ohjeella jos vaikka onnistuisin.

    VastaaPoista
  4. Tuo ohje on kyllä helppo ja koukuttava. Onnistut kyllä Tiia jos kokeilet!

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)