6. tammikuuta 2010

Huppari ja pökät

Nämäkin meni eteenpäin. Kummipojalle nimittäin. Herra on vajaa kaksi vuotta ja tämä asukokonaisuus on kokoa 92. Jotenkin nämä oli niin kummipojan näköisiä että oli ihan pakko tehdä. Ottobrestä taas kaavat, taisi olla lehti 4/2007 ja nimetty taaperohuppariksi ja ulkoiluhousuiksi.

Huppari on oranssia collegea, hupun sisäpuoli ja taskun sisäosa, joka näkyy rei´istä, on punaista joustofroteeta. Hihansuissa, helmassa, hupun reunassa ja taskujen suissa on resoria. Hupparin malli on minusta tosi kiva, etenkin tuo puolipyöreä tasku ja nuo pyöreät kädenreiät. Etutasku on tikattu siksakilla etukappaleen päälle ja tuo joustofrotee jäi sinne väliin niin että näkyy sitten kivasti noista taskunrei´istä. Etukäteen ajattelin että taskunsuut olisi vaikea ommella mutta eipä se sitten niin hankalaa ollutkaan. Resori ommeltiin ensin renkaaksi, sitten oikeat puolet vastakkain kiinni taskunsuuhun ja sitten tikkasin resorin kiinni suoralla ompeleella resorin ja collegen saumaan. Ylimääräiset törsöt jäi sitten sisäpuolelle ja lopputulos on siisti. Muihin reunoihin hurautun resorit kiinni saumurilla vaikka ohjeessa olikin hupun kiinnitys eri tavalla. Tyytyväinen olen tähän.

Housut ovat kapeaa vakosamettia, ihanan metsänvihreää. Tämä oli joku jämäpala, joka tarttui mukaan Myllymuksujen alennuskorista. Kuva on vähän huono mutta noissa lahkeissa on tuollaiset kaarevat lahjepalaset ja taskut ovat kuminauhakujalliset ja kaarevat kuten nuo lahjepalasetkin. Kuminauhaa on myös vyötärössä ja lahkeensuissa. Kivat tuli näistäkin ja nämä oli aika nopeat ja helpot tehdä vaikka näissä onkin tuollaista kivaa pientä yksityiskohtaa. Tykkään myös näistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)