1. helmikuuta 2012

Arvontaa pukkaa!Nyt sitten lupaamani arvonta kun sain noin hienon plakaatinkin tehtyä. :-D
Kauan on ollutkin jo suunnitelmissa arvonta järjestää mutta aina se on jäänyt, pääasiassa ehkä siksi etten ole keksinyt hyvää palkintoa. Nytkin piti hetkinen miettiä mutta päädyin seuraavaan:

 Palkintona arvonnassa

joko

 omavalintainen VAATE minun tekemänäni

tai

KANGASTA sellaisen tekemiseen itse.

Rajaan palkintoa sen verran että kyseessä on oltava vuorittamaton sisävaate lapselle, esim. paita, body, haalarit, housut, mekko tms ja koko vaatteelle saa olla maksimissaan 120. Minimiä ei sitten olekaan eli bodykin pikkuruiselle vauvalle onnistuu. :-)
Kankaan josta vaate tehdään saa voittaja itse valita Metsolan valikoimista. Pidätän oikeuden valita itse kaavan ja toteutustavan palkinnolle. Toki toiveita saa esittää. :-)
Mikäli voittaja ei halua valmista vaatetta, voi palkinnoksi valita myös toivomansa kankaan. Tällöin on kuitenkin ilmoitettava vaate joka siitä olisi tulossa ja kangasta voittaja saa sen mukaan.

Lisäksi arvon myöskin toisen palkinnon jota en tiedä vielä itsekään. :-) Ylläriä siis tiedossa! Se arvotaan blogilleni risuja tai ruusuja antaneiden kesken. Kaikki jotka ovat kommentoineet blogiini liittyen ovat automaattisesti osallistuneet tähän yhdellä arvalla.

Arvonnan säännöt:

1.Osallistut arvontaan kommentoimalla sääntöjen mukaan tätä postausta. Voit saada toisen arvan linkittämällä arvontaa eteenpäin. Ylläolevaa kuvaa saa käyttää linkittämiseen.
2. Ilmoita kommentissasi monellako arvalla osallistut sekä toivevaatteesi ja sen koko. Kankaankin saa jo tässä vaiheessa ilmoittaa muttei ole pakko.
LISÄKSI
toisen palkinnon arvontaan osallistut kertomalla kehittämisideoita blogille. Voit kertoa ruusuja tai risuja tai suoraan ehdottaa parannusta. Kaikki palaute otetaan ilolla vastaan.  Niin negatiivinen kuin positiivinenkin sellainen. :-) Tämän kohdan täyttämiseen riittää yksikin blogiini liittyvä lause.
3. Arvonta-aika alkaa nyt ja päättyy ystävänpäivänä 14.2 puoliltaöin. 

ONNEA ARVONTAAN KAIKILLE TASAPUOLISESTI!

87 kommenttia:

 1. Wau mikä plakaatti! Ehdottomasti osallistun yhdellä arvalla mukaan. Palkinnoksi valitsen tekemäsi vaatteen, meidän kuopukselle mekko koossa 104cm. Lisäksi osallistun toisenkin palkintosi arvontaan. Ruusuja haluan antaa blogisi ihanasta taustasta, nuo laudat vaan on niin tunnelmalliset. =)

  VastaaPoista
 2. Yhdellä arvalla mukana Ja jokin kiva vaate tuolle meidän pojalle :)Ja toiseen palkintoon osallistun sillä,että annan sulle blogissani tunnustuksen,kun on niin hieno ja inspiroiva blogi sulla :)

  VastaaPoista
 3. Yhdellä tavoittelen kangasta. Blogissasi erityisesti pidän runsaista kuvista, myös yksityiskohtien kuvaamisesta. Lasten jutut yleensä eniten kiinnostaa, mutta äitiysvaatejutut ovat erityisesti jääneet mieleen. Kiva kun uskallat itseäsikin kuvata.

  VastaaPoista
 4. Arvalla mukana toiveena pienen vauvan haalarit. Monipuolinen blogi sinulla josta ruusuja

  VastaaPoista
 5. Yhdellä arvalla mukaan, mielellään ottaisin vaikkapa haalarit tytölle koossa 104cm. Sopivan kankaan valitsen sitten jos onni potkaisee. :)

  Kehittämisideoita ei nyt tule mieleen, tykkään blogistasi ja jokaisella bloggarilla saa ja pitääkin olla omannäköisensä. Jos nyt jotain risuja hakee, niin fontti on minusta vähän raskas luettava.

  VastaaPoista
 6. Yhdellä arvalla mukaan, voittotoiveena olisi tunika/singoalla/mekko koossa 104. Tykkään blogisi ulkoasusta, on kivan selkeä ja ompelukset on ihania :)

  VastaaPoista
 7. Yksi arpa meillekin, kiitos! Pitkästä aikaa vierailen blogissasi muuten kuin bloggerin kautta ja täällähän on muuttunut ulkoasu hauskan nostalgiseksi. Minä toivoisin voittavani kesäksi lyhythihaisen mekon koossa 86/92cm.

  VastaaPoista
 8. Yhdellä arvalla mukaan arvontaan tavoittelemaan jotain poikamaista vaatetta.

  Blogisi on kiva sellaisena kuin se on. Poikien äitinä tietenkin toivon aina lisää ideoita poikien vaatteiden ompeluun :)

  VastaaPoista
 9. Osallistun yhdellä arvalla kankaan arvontaan ja toiseenkin arvontaan tietysti :) Tykkään blogisi monipuolisuudesta ja hyvistä (sovitus)kuvista. Miinusta annan tästä fontista, jota on ainakin minun silmilläni hieman hankala lukea.

  VastaaPoista
 10. Kahdella arvalla mukaan tavoittelemaan mekkoa koossa 110 cm :) Ruusuja blogisi monipuolisuudesta ja kivoista ideoista.

  VastaaPoista
 11. Kahdella arvalla mukana.
  Kommentointi
  Linkitin blogiini

  Toiveena olisi: 86cm haalari (mustikkahaalari ;))

  Ja jos jotain palautetta, niin minulle on jäänyt nuo äitiysvaatekirjoitukset ovat jääneet mieleen. Itse, kun sairastan tosiaan kroonista vauvakuumetta ja kuulema meille ei niitä vauveleita enää tuu, niin sinun kirjoituksia on ollut mukava lukea.
  Ja kuvat on todella ihania!

  Fontti ehkä voisi olla hieman selkeämpi. Saa tästäkin kyllä selvää.

  VastaaPoista
 12. Yksi arpa ja joku valmis vaate olisi kiva, ehkä body tai unihaalari.

  VastaaPoista
 13. Yhdellä arvalla mukana ja toiveissa jokin vaate pojalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdellä arvalla mukana ja jos onni suosii niin ihan kankaana,hain eilen uuden koneen postista.. =)
   Ja tähän toiseen vastaisin,että kovasti tykkään kun vaatteet on kuvattu monelta suunnalta ja erityisesti on mieleen jäänyt se kurahousukala ja onneksi siihen löytyy ohje täältä =)

   Poista
 14. Kahdella arvalla mukaan ja ylläripalkinnon arvonnassakin mukana! Ruusuja täytyy antaa blogin uudesta ja ihanasta ilmeestä! Monesti nuo taustakuvat ovat tosi sekavia, mutta tää on jotenkin tosi kiva, vaikka ei "oman tyylinen" olekaan. Toiveena olisi voittaa haalari kokoa 92cm tai vaihtoehtoisesti kankaat siihen :)

  VastaaPoista
 15. Parantumaton kangasholisti kahdella arvalla mukana kangaspalkinnon arvonnassa! Sanna/Lillaphant

  VastaaPoista
 16. Kangasarvontaan mukaan! :) Yhdellä arvalla, en osannut päättää millasta vaatetta tahtoisin...

  VastaaPoista
 17. yhdellä arvalla mukana. ja jos voitto kohdalle osuu, niin joku ihana 80cm mekko olisi kiva.

  Kaisa_pennanen ät luukku.com

  VastaaPoista
 18. Uusi lukija ilmoittautuu arvontaan yhdellä arvalla! :) Vaatteen jommalle kummalle lapselle voittaessani toivoisin.

  VastaaPoista
 19. Mahtavaa! Mukana arvonnassa! Toiveena jokin sun ompelema vaate tytölle 110cm, mieluiten jotain iloisen värikästä :) Ruusuja annan, on ollut ilo seurata tätä blogia!

  VastaaPoista
 20. Arvontaan mukaan ja 98cm paitaa toivon. Kiva ompelublogi sinulla. Eli ruusuja tuli:)

  VastaaPoista
 21. Osallistun yhdellä arvalla! Ottaisin kangasta, ku oon nyt oikeen kangaslakossa :)

  Ja kehitysideoita...hmmm. Liityin lukijaksi aika vasta, joten en ole vielä kovin perehtynyt. Vinkkiviitoset on kyllä aina tervetulleita, en tarkoita välttämättä ompeluohjeita vaan ihan inspiraation lähteitä. Lupaan lukijana kommentoida, jos mielessä jotain erityistä!

  VastaaPoista
 22. Yhdellä mukana joko kangasta tai valmis vaate :)

  Lisäarvalla myös ja annan palautetta fontista, en meinaa millään saada luetuksi näitä tekstejä, minun silmiini fontti on hankala :(

  VastaaPoista
 23. Mukana kahdella arvalla tavoittelemassa kivaa kangasta! :) Lisäarvontaan osallistuen kommentoin, että: Kiva ulkoasu sun blogilla, siitä ruusut! :)

  VastaaPoista
 24. Mukana arvonnassa :) Linkittää en osaa, joten kommenttiarvalla mukana siis :)

  Blogista tahdon sanoa, että ulkoasu on kaunis ja sisältö aivan huippua <3 Kurahousukala on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen vinkki, kiitos!

  VastaaPoista
 25. Yhdellä arvalla mukana tavoittelemassa 60cm haalaria. Ruusuja monipuolisesta blogista, tekstejäsi on kiva lukea ja kuviin on panostettu ja niitä on ilo seurailla.

  VastaaPoista
 26. mukana yhdellä arvalla :) kankaita havittelen.

  VastaaPoista
 27. Yhdellä arvalla tekisi mieli saada haalarit 100 senttiselle.
  Blogissasi erityisesti pidin Imse Vimsen tuunausvinkistä, kun sain niitä tulevaa vauvaa varten. Lisäksi pidän monipuolisista kuvista, joissa voi katsoa vaatetta sisältäkin päin eikä pelkästään esim. miltä joku kuosi näyttää.

  VastaaPoista
 28. yhdellä arvalla mukana. Toiveena valmis vaate, ehkä haalarit.

  VastaaPoista
 29. Mukana ehdottomasti, haluaisin saada jonkun kivan vaatteen lapselle, koska ite en osaa ommella :)
  Lisäarvonnassa mukana, pelkkää positiivista palautetta saat blogistasi: ihania ompeluksia, hyviä ideoita ja kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
 30. Kahdella arvalla mukana, ja haalari koossa 104/110 muakin kiinnostais :)

  VastaaPoista
 31. Yhdellä arvalla osallistun. Tytölle voisi jotain kivaa koossa 80/86, ehkäpä mekko tai haalari.. Kuosista en osaa sanoa vielä mitään. Tykkään blogissasi juurikin lastenvaatteista ja uusista ideoista / ajatuksista näiden suhteen. Myös vauva-arjesta on mukava lueskella. :)

  VastaaPoista
 32. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa, jokin valmis vaate olisi kiva jos satun voittamaan. :)

  Kehittämisideakysymykseen: Tykkään kovasti sun blogissa siitä että teet aika monipuolisesti erilaisia juttuja. Kun oikein miettimällä mietin mitä voisi parantaa, niin joskus on kuvissa ollut turhan levoton tausta niin että itse vaate ei oikein pääse parhaalla tavalla esille. Mutta se ei ole kauhean vakava puute ;) ja tiedän itsekin että kuvaaminen ei ole aina niin kauhean helppoa varsinkaan piemään aikaan vuodesta...

  VastaaPoista
 33. Kahdella arvalla mukana! Palkinnoksi toivon arpaonnen kohdatessa kangasta pikkutytön tunikaa varten koossa 86.
  Toiseen kysymykseen vastaan, että kuvia on tosi paljon. Niitä on tosi mukava katsoa. Joskus, kun ei oikein jaksa lukea pitkiä pätkiä tekstiä esim illalla väsyneenä, on mukava vain katsoa kuvia. Tausta tosin voisi olla hieman tasaisempi. Itse vaate pääsisi isompaan arvoonsa. Mutta sekin on vain pikkujuttu. Sun blogi on ihan uusi tuttavuus, mutta tosi kiva löytää tällainenkin! :)

  VastaaPoista
 34. Kahdella arvalla mukana ja toivon voittavani kankaan. :) Sulla on mahtava blogi jota olen seurannut jo pitkään. Imsevimsejen tuunausvinkin löysin täältä, nyt kun käyttäjä ymmärätäisi jo syntyä! :)

  VastaaPoista
 35. Mukana minäkin yhdellä arvalla, ja valmiista vaatteesta haaveilen! Inspiroiva ja mielenkiintoinen blogi, mutta täytyy tihrustaa oikeen tarkkaan, että osaa lukea tuota fonttia:)
  .riikka.

  VastaaPoista
 36. yhdellä arvalla mukana ja toiveena olisi koon 98 tunikaan kangas :)

  lisäarvalla myös ja minua häiritsi myös fontti - tää uus on nyt selkeesti parempi - lisäksi tykkään hurjasti sun taustakuvasta!

  VastaaPoista
 37. Yhdellä arvalla mukana. Jos voitan, haluaisin kivan mekon tytölle (86 cm).

  Toiseen arvontaan osallistuisin myös: blogin värivalinnat on herkulliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahdella arvalla lähen mukaan. Voi olla kangas tai sitten valmisvaate, tyttöjen kuosit 98cm tai 116cm. Ihanat sivut sulla, tykkään tosi paljon tämmöisestä vanhanajan tyylistä. Ruusuja siitä tosi paljon. Risuja en keksi :)

   Poista
 38. Kahdella arvalla mukana kankaan arvonnassa.
  Lisäksi toiseen arvontaan osallistuisin ;)
  Blogissasi on ihana ulkoasu! Jotkut kuvat on vähän rauhattoman oloisia, joissa siis on taustalla tuo muutoin niin ihana vihreä tilkkupeitto tms, mutta jos kuvattavakin on värikäs, tekee ne yhdessä kuvasta vähän sekavan.. :) Valkoista hankea vasten otetut kuvat sen sijaan erottuvat paremmin edukseen ja kohdistavat huomion siihen mihin pitääkin eli vaatteeseen :)! Ihania ompeluksia sinulla!

  VastaaPoista
 39. Yhdellä arvalla mukana tavoittelemassa jotain mukavaa ompelusta koossa 104cm :)

  Inspiroiva ja mielenkiintoinen blogi sinulla...

  VastaaPoista
 40. Yhdella arvalla mukana. Meille kelpaisi mainioisti jokin kiva kesävaate tytölle (86/92cm).
  Tykkään tyylistäsi ja ompelutöistäsi. Kivan luonnonläheinen blogi, sitä älä ainakaan muuta:)

  VastaaPoista
 41. Yhdellä arvalla mukana kankaiden arvonnassa. Löysin vasta blogiisii ja sen tutkiminen on vasta alkumetreillä. Valitsemaasi fonttia on vaan aika vaikea tällaisen likinäköisen tihrustaa...

  VastaaPoista
 42. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 43. Yhdella arvalla mukaan.

  Blogi on oikein kiva; valtava määrä hienoja ompeluksia kauniisti kuvattuna. Tekstin kirjasin ei ole kuitenkaan se kaikkein miellyttävin lukea.

  Unohdin kirjoittaa mukaan, että jos onni käy myötä, niin haluaisin retro-puuvillatilkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdellä arvalla tavoittelemassa poikaselle kesäksi vaikkapa haalaripöksyjä :)

   Ruusuja ihanalle blogille, ompeluksia mun makuun!

   Poista
 44. Ihana blogi sinulla, täältä on aina mukava käydä etsimässä inspiraatiota. :)
  Jos onni arvonnassa potkaisee, palkinnoksi toivon 98 cm paitaa pojalle.

  VastaaPoista
 45. Yhdellä arvalla mukana, jos onni potkaisee, niin pojalle koossa 110 jotain! Tykkään blogisi monipuolisuudesta, tykkään seurata!

  VastaaPoista
 46. Yhdellä arvalla tavoittelen tyttärelle tunikaa.
  Tykkään blogisi taustasta! :)

  VastaaPoista
 47. Kahdella arvalla mukaan, liitän omaan blogiini tämän arvonnan :) Sulla on mukava blogi, ihania värikkäitä vaatteita, tykkään retrosta niin kuin näköjään sinäkin :) Jos voitan, taidan tavoitella kangaspakettia :)

  VastaaPoista
 48. Yhdella arvalla mukana :)
  Tykkään erityisesti sun retro-ompeluksista!

  VastaaPoista
 49. Ihana arvonta. Pidän ompeluksistasi. Minäkin haluan mukaan

  VastaaPoista
 50. Yhdellä arvalla mukana. Toivoisin jotain kesäistä tytölle koossa 86.
  T.Aidaliina

  VastaaPoista
 51. Yhdellä arvalla mukaan. Tykkään blogissasi erityisesti isompien lasten vaatejutuista, niistä saan kivoja ideoita. Ja olet aina nopeampi "testaamaan" ottobren uusimpia kaavoja, täältä on sitten helppo katsoa vinkkejä mahdollisiin kaavamuutoksiin.
  Jos voitan, palkinnoksi haluaisin keltaista pinkkujoustofroteeta, siitä tekisin sellaisen huppuhaalarin 98 koossa.
  -Nina-

  VastaaPoista
 52. Yhdellä arvalla mukana. Tämä blogin ulkoasu on hieno! :)

  VastaaPoista
 53. Niin ja unohtui laittaa, että joku pojan huppari koossa 98/104 olisi kiva!

  VastaaPoista
 54. 2arvalla mukana, aivan ihana blogi sulla. Linkitän omaan blogiini. Palkinnoksi jotain tytölle 104/110cm mekkonen, kankaan valitsen jos voitan sittén.. parantamis vaihtoehtoja en osaa kertoa...

  VastaaPoista
 55. Yhdellä mukana, tavoitellen mekkohullulle 104cm ihanuutta :)
  blogiasi on kiva lukea, uusi ulkoasu selkeytti huomattavasti sivuja ja näin mm. kuva tulevat paremmin esille :)

  VastaaPoista
 56. Yhdellä arvalla mukana, toiveikkaana josko arpaonni potkisi :)

  VastaaPoista
 57. Yhsellä arvalla mukana,joku haalari 100 cm tytölle toiveena.

  VastaaPoista
 58. Yhdellä arvalla mukana. :)

  Jos sellaiseen sisävaatteeseen, 90 cm:lle pikkuneidille haalaria.

  VastaaPoista
 59. Kahdella arvalla, kommeintoin ja linkitän. :)
  Jos voitto sattuisi kohdalle toivoisin meidän pikku neidille jonkinlaista kesä mekkoa..mitähän tuo ois kesällä..80-86?..eihän se mitään jos vähä iso on, lisää mekon alle sitte vaatetta..:)

  Toiseenkin arvontaan..
  Tykkään kovasti tästä blogin taustasta, kaikki on tuossa sivupalkeissa hyvin organisoitu. Mutta annan miinusta tästä fontista, ´jotenkin niin kulmikas niin minulla lakaa särkemää päätä jos paljon lukee pientä tekstiä..:)

  VastaaPoista
 60. Yhdellä arvalla mukaan kankaan arvontaan :o). Satuin blogiisi sattumalta, ja aivan ihania postauksia sinulla on! Kuvien käyttö hienoa ja tausta ihanan nostalginen!

  zuzanno at netikka.fi

  VastaaPoista
 61. Yhdellä arvalla ja vaatteen haluaisin koossa 110/116cm. Rakastan yllätyksiä, joten...kankaan voisin valita jos voitan =). Ja sinä saisit yllättää.
  Ihana on lautaseinäsi blogissa =).

  VastaaPoista
 62. yhdellä arvalla mukaan ja toiveissa valmis vaate tytölleni.

  VastaaPoista
 63. Suloinen blogi sinulla. Ruusuja saat ja jatka samaa tyyliin. Yhdellä arvalla mukana. Palkinnon valitsen mieluusi kankaana.

  VastaaPoista
 64. Yhdellä arvalla mukana! Jos satun voittamaan niin joko body 80cm tytölleni tai kangas olisi ihana.

  Minulta lähtee ruusuja tunnelmalliselle ulkoasulle blogissasi. Blogin otsikko on hieno, samoin tuo taustalaudoitus ja kuviointi!

  VastaaPoista
 65. Yhdellä arvalla mukana =). Jos voito osuu kohdalle, olisi se hiippahuppuinen tunika tytölle koossa 116/120cm. lisäarvontaan: olisi aivan upeaa saada kaavoittamiseen vinkkejä =) =). Jotain tumpelo-ompelijalle sopivaa. Uusi tuttavuus tosin blogisi, mutta ihana sellainen. Melko levoton väri/kuvatausta blogissasi kun kankaat ovat niin värikkäitä. Jos tausta olisi hillitympi niin kuosit/kankaat/värit pääsisivät oikeuksiinsa =). KIITOS! ja nimimerkki on lumikukka

  VastaaPoista
 66. Yhdellä arvalla mukana tavoittelemassa kangaspalkintoa :)

  Blogin ulkoasu on todella herttainen :)

  VastaaPoista
 67. ensimmäisen kerran löysin tähän mainiolta vaikuttavaan blogiin ja liityn lukijaksi! mitään parannusehdotusta tms ei nyt tuu mieleen muuta ku että kuvat sais ehkä olla vähän isompia. muuten kyllä hurjan inspiroivia kuvia, tykkään!

  mukana siis arvonnassa yhdellä arvalla ja jos ja kun toivomaan pääsee, niin sun ompeleman haalarin mielelläni kotiuttaisin about 86 cm koossa :)

  VastaaPoista
 68. Kiinostavaa luettavaa kaikinpuolin, tykkään seurailla.

  Pojalle jotain valmis vaatetta. Mukana olen yhden arvan voimin :)

  Kiitos.

  VastaaPoista
 69. Yhdellä arvalla mukaan. Voiton sattuessa kohdalle, haluaisin kesämekon tyttärelle koossa 98.

  VastaaPoista
 70. Ihana blogi sinulla. Ohjeet ovat hauskoja (kalervoa pitäisi itsekin kokeilla) ja blogin pohja (tausta) on persoonallinen ja tunnelmallinen. Kiitos. :)

  Niin ja arvonnassa, 116cm kesäinen mekko olisi tosi kiva.

  VastaaPoista
 71. Hei, vasta löysin blogisi, tutustun varmasti ajan kanssa paremmin. Taustakuva on ihana! Yhdellä arvalla mukana kiitos :-)!

  VastaaPoista
 72. Tykkään blogistasi, täältä saa hyviä ideoita omien lasten vaatteisiin. Tosin en osaa ommella läheskään noin hyvin, mutta yritys on kova. Tykkään noista ompeluohjeista ja niitä siis vaan lisää! :)

  Voittaessani toivoisin varmaan tytölle haalaria tai liivaria koossa 98.

  VastaaPoista
 73. Löysin blogisi toisesta blogista ja täytyy tutkia tarkemmin =)
  Yhdellä arvalla mukana ja jos voittaisin toivoisin housuja pojalle koossa 110cm :)

  BlackAngelica

  VastaaPoista
 74. Kahdella arvalla mukaan ihanaan arvontaan! Koska en nyt osaa tähän hätään päättää, minkä vaatteen haluaisin, ottaisin palkinnon kankaana (josta tulisi jotain lastenvaatetta koossa 98cm). Lämminhenkistä blogiasi olen seurannut jo pitkään, kiitos monipuolisista ja elämänmakuisista postauksista! =)

  VastaaPoista
 75. Osallistun kahdella arvalla. Palkinnoksi toivoisin kesäksi kuopukselleni lyhytlahkeisia haalarihousuja koossa 92cm. Yksivärinen joustofrotee voisi olla kiva materiaali, ja jos väriakin saa toivoa, niin sinisen sävyistä meillä tykätään :)

  Tosi hieno yläbanneri, ja muutenkin kiva uusi ulkoasu blogillasi! Tykkään myös tuotemerkeistäsi.

  VastaaPoista
 76. Kahdella arvalla mukana. :) Olen uusi lukija blogissasi, ja se vaikuttaa tosi kivalta, mutta sellainen parannusehdotus tuli äkkiseltään mieleen, että keskipalsta (onkohan se oikea sana?) jossa luettava teksti on, tuntuu jotenkin kapealta ja ahtaalta, ja lukiessa tuntuu että ruudulle mahtuu vain vähän tekstiä ja värikkäät reunapalstat dominoivat kokonaisuutta. Olisi helpompi lukea tekstiä, jos asettelun saisi jotenkin väljemmäksi. Toivevaatteeni olisi tytölle hupullinen tunika kokoa 116/120.

  VastaaPoista
 77. Osallistun yhdellä arvalla ja toiveeni on kangas 80cm mekon tekoon.
  Tykkään erityisesti taustasta ja asettelukin on mielestäni hyvä. Hyvin oon ainakin pystynyt lukemaan :)

  -Emmiina

  VastaaPoista
 78. Eka kertaa blogissasi, kangashamstereiden kautta jonnekin blogiin ja sieltä mainoksesta tänne eksyin. Jään lukijaksi, sen verran mielenkiintoiselta näyttää...Yhdellä arvalla mukaan ja toiveena pinkkiä rakastavalle 116 cm kokoiselle jotain tunikaa/singoallaa.

  VastaaPoista
 79. Osallistun 1 arvalla ja toivoisin 86/92cm haalaria meidän neidille
  Minä vasta nyt vahingossa törmäsin blogiisi enkä ole vielä oikein ehtinyt kuin ihastua tuohon lautataustaan ja muutenkin kovin harmooniseen värimaailmaan:)

  Suvi pelkonen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukana yhdellä arvalla. Ihanan näköinen ulkoasu blogissasi, jotenkin kotoinen eli tykkään tyylistä!

   Palkintotoive voisi olla haalari pikkumiehelle, koko 74cm.

   Poista
 80. Juuri vielä ehtii. :) Mukana ollaan! Blogille kehitysehdotus vois olla kuvien käsittely. Se vaatii aikaa mutta tekee blogin yleisilmeestä huolitellumman. Itsekin vasta hommaa opettelen...

  VastaaPoista
 81. Yhdella mukana ja toiseenkin kiva blogi jotenkin hirmu helppolukuinen...mutta aivan ihana ja ihania juttuja sulla:)

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)