15. helmikuuta 2012

Voittaja arvottu.... ja tunnustus

Kylläpäs se arvonta-aika hurahtikin vauhdilla. Juurihan se alkoi ja nyt jo oli aika arpoa voittajat. :-)
Arpoja kertyi yhteensä tasan sata kappaletta ja niistä voittajaksi valikoitui nimimerkki 

AnniP

Onnea kovasti voitosta! 
Kommenttiisi olit laittanut tahtovasi lyhythihaisen mekon koossa 86/92. Sellainen sinulle siis on tulossa lähiaikoina. Käyhän kurkkimassa Metsolan  sivuilta kangas mekkoa varten. Käyn sen sieltä hakemassa ja ompelen sinulle sitten  mekkosen. Mallikin jonka luultavasti toteutan on jo minulla mielessä. :-) Laitahan sähköpostia minulle tulemaan asian merkeissä. :-)

Toiseen arvontaan vaadittuja risuja/ruusuja kertyi myös mukavasti. Hyviä blogin parantamisvinkkejä tulikin paljon ja kiitos kaikille niitä antaneille. Arvontaan huolin mukaan kaikki jotka vähänkään mainitsivat blogistani plussaa/miinusta. Arpoja tuli yhteensä 66 ja niistä voittajaksi valikoitui 

Riikka

Selvennyksenä että kyseessä on Selian Riikka. Otahan sinäkin yhteyttä jotta ylläripalkinto pääsee perille. Tosin mun täytyy ensin tehdä se(kin). :-)
Molemmille voitajille tiedoksi että mulla on nyt vähän ompelukiireitä yksien ristiäisten tiimoilta joten ihan heti en ehdi näitä tekemään. Teen heti kun kiirus hellittää.

Tunnustuksen sain jo arvonnan alkupäivinä mutta autauaallisesti olen unohtanut sen vaikka tarkoitus on ollut. Tässäpä se viimein.


Tunnustuksen sain Kadonnut Nappi-blogista. Kiitoksia kovasti siihen suuntaan. :-)
Tunnustus pitäisi jaka eteenpäin viidelle alle kaksisataa lukijaa omaavalle blogille. Laitan tällä kertaa tämän seuraaville:

Kiukkuiita
Hillan räpellykset
Ompelun iloa ja ihanuutta
Maitotyttö
Lillaphant

Olkaapa hyvät! :-)


2 kommenttia:

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)