8. helmikuuta 2010

Viidakkoa ja froteeta

Viikonlopun pikaompeluksena syntyi tällainen. Sunnuntaina oli yhdet synttärit ja tämä oli Lottiksella päällä.Tunika/paita ihanasta viidakkotrikoosta ja pöksyt joustofroteesta. Kaavat on omat muunnokset näistä. Koko on 74+ ja pitäisis mennä pitkään pitkien resoreiden ansioista, jotka nyt aluksi ovat kaksinkerroin.

 
Viidakkotrikoon pätkä tarttui mukaan Lasten Metsolasta Oulusta. Sitä oli 40cm pätkä pakasta jäljellä ja ostin sen, kun aattelin että siitä paidan siitä saa tehtyä. Resori ja joustokantti pääntiessä on Myllymuksuilta ja koristenauha Sinooperista joskus ostettu. Mallina olleeseen apinapaitaan lisäsin resorit kädenteihin ja levensin paidan helmaa. Paidasta tein niin pitkän kuin kangasta riitti ja pääntielle laitoin joustokantin.

  
Pöksyt on joustofroteeta Myllymuksuilta, samoin resori, koristenauha samaa kuin paidassa. Nämä on melkolailla samat kuin esikuvansa mutta isonsin vähän ja lisäsin resorit jalanteihin ja vyötärölle. Näistä tuli muuten hyvät ensi yrittämällä mutta vyötärö jäi liian löysäksi. Purin sitten vyötärön, lyhensin vähän resoria ja otin housun vyötäröäkin sisään muutaman sentin. Nyt ovat oikein mallikkaat ja Lottiskin tykkää niinkuin alakuvasta näkyy ;-) 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jaksat kommentoida! :-)